Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Lustruire auto in Chisinau

Majoritatea proprietarilor de vehicule doresc ca vehiculul lor cu patru roti sa arate grozav pentru anii urmatori. Exact ca si cand tocmai ar fi parasit pragul fabricii in care au fost produse, sau dintr-un dealer auto modern. Cu toate acestea, din pacate, de-a lungul anilor, totul capata un aspect inestetic. Din cauza radiatiilor ultraviolete daunatoare, culoarea corpului devine adesea estompata si plictisitoare. Prin urmare, tot mai multi soferi care au propriul ATV se gandesc la lustruirea caroseriei vehiculului la Chisinau.

Lustruire auto – in ce cazuri este necesar

Serviciul este destinat persoanelor a caror masina:

  • si-a pierdut stralucirea si si-a pierdut adancimea de culoare, ceea ce a afectat starea stratului de lac;
  • cu vopsea deteriorata din cauza spalarii necorespunzatoare, cand indreptarea corpului nu interfereaza;
  • cu vopsea care are numeroase zgarieturi si gropi;
  • trebuie sa fie ca nou in urmatorii cativa ani la cererea proprietarului masinii;
  • ar trebui vandut cu un profit mai mare – in plus, cu siguranta va va placea costul lustruire auto!

„Caii de fier” sunt lustruiti de specialisti cu certificate de calitate si maiestrie la cel mai inalt nivel. Fara indoiala, cea mai simpla solutie este sa comanzi, de exemplu, o reparatie a caroseriei de la ei. Intregul proces este realizat folosind cea mai recenta tehnologie. O astfel de lustruire asigura ca nu exista o indepartare excesiva a stratului de lac si va permite sa lucrati mai eficient, adica sa obtineti cel mai bun efect final. Ceea ce se numeste lac este de fapt un grund, un strat de baza si un lac (puteti gasi o mare varietate de lacuri pentru automobile aici). Fiecare dintre elementele de mai sus este necesar pentru a indeplini o anumita sarcina. De exemplu, grundul ar trebui sa creeze o baza potrivita pentru stratul de baza, care sa confere vehiculului culoarea potrivita.

Lustruire caroserie la pret avantajos cu CasaAuto !

Astfel, comandand lustruirea caroseriei auto, clientul poate fi sigur ca va fi posibila stergerea fragmentelor zgariate sau deteriorate. Prin urmare, ar trebui sa stiti cat de gros este stratul de lac. Si pentru a masura aceasta valoare, nu te poti lipsi de manometre speciale.

Pe piata secolului 21, exista o mare oportunitate de a gasi un numar mare de companii care ofera servicii de vopsire a caroseriei auto. Dar nu toate firmele indeplinesc standarde inalte. La CasaAuto, nu va trebui sa platiti mult pentru lustruire caroserie complexa a zgarieturilor pe o masina – iar calitatea muncii este excelenta!

In zilele noastre, se acorda din ce in ce mai multa atentie aspectului articolelor disponibile. Acesta este un semnal pentru ceilalti daca puteti avea grija de proprietatea dvs. si, prin urmare, daca sunteti persoane responsabile. La fel, cu masinile, pentru ca un vehicul stralucitor este ca o vitrina. Prin urmare, merita sa aveti grija de aspectul sau cel mai spectaculos. Acest lucru va va ajuta sa lustruiti caroseria masinii la un pret rezonabil!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

De ce trebuie sa lustruiesc farurile?

arrow

Lustruirea de inalta calitate a farurilor readuce transparenta ochelarilor la starea initiala, ceea ce inseamna ca face miscarea mai sigura, iar aspectul masinii este mai frumos din punct de vedere estetic.

Ce alte servicii aveti?

arrow
Putem diagnostica intreaga masina, precum si, in plus, puteti trece prin diagnosticarea computerizata a masinii dvs. Vino la serviciul nostru auto, Va vom ajuta cu solutia.

Trebuie sa ma preinregistrez pentru serviciile de service auto?

arrow
Este necesar sa faceti o programare pentru serviciile de service auto in avans, acest lucru se poate face prin telefon sau prin completarea unui formular special pe site-ul nostru.

Pot comanda alte servicii de la tine?

arrow
Da, avem o gama larga de servicii. De asemenea, puteti cumpara anvelope pentru masina dvs. in magazinul nostru.