Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Inlocuirea lichidului de servodirectie in Chisinau

Automobilele moderne – sunt, in mod necesar, echipate cu directie asistata. Este instalata pe toate automobilele de peste hotare. Cele mai populare modele ale acestui dispozitiv actioneaza pe baza principiului de functionare hidraulic. Cu ajutorul unui amplificator, a devenit posibil cresterea sigurantei a conducerii, precum si a confortului in timpul conducerii. Deci, se recomanda de a avea grija de schimbarea lichidului hidraulic din timp.

Necesitatea de a schimba uleiul hidraulic

Functionarea completa a acestei unitati este posibila datorita uleiurilor care au proprietatile fizice si chimice necesare. Periodic, acestea sunt de dorit de suplimentat la nivelul specificat de producatori. Atunci, cand procesul acesta nu este indeplinit apar problemele. De exemplu, rotirea volanului se face mult mai dificila sau se efectueaza nu uniform, de asemenea, apar sunete caracteristice de la pompa.

Pentru a preveni astfel de consecinte in ajutor vine schimbarea lichidului de servodirectie. In timpul functionarii corecte a „sarcinilor directe” ale lichidului de servodirectie, majoritatea soferilor nici isi amintesc de necesitatea intretinerii acestuia. Dar nu trebuie sa asteptati ca dispozitivul sa iasa din functionare. Este de dorit sa se efectueze lucrari preventive in termenul specificat de producator. Si daca este necesar, inlocuiti fluidului hidraulic.

Schimbarea lichidului de servodirectie in CasaAuto

Indiferent de faptul ca dispozitivul este larg utilizat, nu toti proprietarii auto sunt implicati in intretinerea periodica a cestuia. Dar, pentru serviciul de inlocuire lichidul de servodirectiei in conditii de garaj, este categoric nu recomandat. Este necesar de respectat anumite reguli si de a avea la indemana echipamente moderne. Va invitam sa inlocuiti lichidului hidraulic la un pret excelent la CasaAuto.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Cum sa va inscrieti la un service auto?

arrow

Inregistrarea pentru service in service-ul nostru auto se poate face intr-o sectiune speciala a site-ului sau telefonic.

 

Unde se schimba lichidul servodirectiei?

arrow

In service-ul auto CasaAuto, puteti inlocui nu doar lichidul de servodirectie, ci si alte fluide tehnice ale masinii!

 

Cat dureaza schimbarea lichidului de servodirectie?

arrow

Timpul de inlocuire a lichidului de servodirectie depinde de gradul de angajare a specialistilor, doar procesul dureaza 25-30 de minute.

 

Cat costa schimbarea lichidului de servodirectie?

arrow

Pretul pentru inlocuirea lichidului din servodirectie depinde de modelul masinii si de anul de fabricatie.