Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Inlocuirea varfurilor sistemului de directie auto

Varful de directie este partea flexibila a tijei de directie (rulment cu bile), situata la capatul acesteia, in contact cu articulatia de directie. Acesta este rolul componentei - conecteaza tija de directie cu articulatia de directie, permitand rotilor sa se roteasca in functie de miscarea mecanismului de directie. Inlocuirea varfului de directie este o procedura care poate fi efectuata numai de un specialist in domeniu.

Necesitatea inlocuirii varfului de directie

Durata de viata a acestor elemente este foarte limitata din cauza functionarii continue sub sarcini grele. Prin urmare, este necesar sa se recurga periodic la procedura de inlocuire a varfurilor de directie, si este binevenit ca aceasta operatiune sa fie executata la un cost minim.

Ce manevre scurteaza durata de exploatare a varfurilor tijei de directie? Mai presus de toate, starea lor este afectata de utilizarea lor pe drumuri accidentate. Varfurile nu agreeaza conducerea agresiva cu roti deteriorate. Vehiculele utilizate in orase sunt afectate de numeroase accidente, in special in cazul apropierii frecvente de borduri inalte fara o accelerare corespunzatoare. Trebuie sa stiti ca, in acest caz, va trebui mai devreme sau mai tarziu sa inlocuiti varful de directie.

Inlocuirea varfului de directie la CasaAuto

Exista cateva semne principale care indica faptul ca un varf de directie este pe cale sa fie degraba inlocuit. Piesa in uz scoate un zgomot puternic - un zgomot de ciocnire care provine de la rotile din fata. Uneori se poate auzi si un zgomot de scartait, chiar si atunci cand masina este pe loc. Cu toate acestea, piesele deteriorate fac cel mai mult zgomot atunci cand se circula incet pe drumuri de calitate proasta (de exemplu, drumuri neasfaltate).

Pentru a inlocui varfurile de directie la un cost accesibil, tot ce trebuie sa initiati este un apel catre un operator CasaAuto. O vom face cum scrie la carte!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Vreau sa ma inscriu in CasaAuto. Cum se face?

arrow

Online, folosind un formular special sau prin managerul nostru de telefon.

 

Cat de des ar trebui schimbate varfurile de directie?

arrow

Aproximativ la fiecare 40 de mii de kilometri.

 

Ar trebui sa o fac eu?

arrow

Nu, deoarece inlocuirea varfului necesita echipament special si ani de experienta.

 

Care este costul inlocuirii varfurilor de directie?

arrow

Totul depinde de marca si modelul masinii.