Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Inlocuirea garniturii de ulei de directie in Chisinau

Cremaliera de directie este dispozitivul care transmite cuplul de rotatie unghiulara a volanului, astfel incat rotile sa se roteasca in acest fel. In timpul functionarii, piesele sale sunt supuse uzurii naturale, care este cauzata de efectele mecanice ale suprafetelor in contact intre ele. Pentru a reduce frecarea si pentru a evita defectarea prematura a cremalierei, este esential sa se utilizeze un lubrifiant. Nu vor exista scurgeri in cazul in care componentele se deplaseaza, in cazul unei anumite garniture de ulei pentru cremaliera, inlocuirea acesteia este benefica in circumstantele actuale.

Dispozitivul mentionat mai sus este disponibil pe toate vehiculele, indiferent daca servodirectia este hidraulica sau electromecanica. Este un inel de etansare realizat din cauciuc, care se introduce in cremaliera si etanseaza ermetic orice posibile puncte de scurgere a lubrifiantului. Produsul este fabricat dintr-un compus special numit cauciuc nitril butadienic. Este imposibil sa nu mentionam rezistenta reala a materialului la efectele mecanice si termice, precum si rezistenta la efectele negative ale fluidelor de lubrifiere si combustibil. 

Particulele de praf si murdarie raman prinse in corpul sinei in timpul deplasarii. Bucatile tari infunda canelurile si cauzeaza o anumita obstructie in calea functionarii optime a unitatii. Dupa anumite manevre, proprietarul vehiculului va fi obligat sa faca un efort serios. Acest lucru face ca raftul si componentele sale sa se rupa cu usurinta. Pe de alta parte, garnitura de ulei protejeaza in mod activ impotriva contaminarii. In anumite conditii, garnitura de ulei a cremalierei de directie poate fi inlocuita si ea.

O alta functie importanta este etanseitatea unitatii. Lubrifiantul nu risca sa se scurga, ceea ce permite functionarea la scara larga si reduce factorul de impact mecanic al suprafetelor de contact dintre piesele mobile.

Treptat, apar fisuri in cauciuc. Astfel, atunci cand lubrifiantul incepe sa se scurga, mecanismul cremalierei este in mod clar amenintat - acesta poate deveni complet defect. Acesta este motivul pentru care garnitura de ulei trebuie sa poata fi reparata in orice situatie.

Calendarul lucrarilor depinde de o serie de factori: 

  • calitatea piesei; 
  • tipurile de lubrifianti; 
  • incarcatura ”calului de fier”.

Pentru a diagnostica unitatea, sina trebuie sa fie inspectata din exterior. In cazul in care se gasesc urme de grasime, se poate concluziona ca starea este proasta. Atunci trebuie inlocuita garnitura de ulei a cremalierei de directie la cel mai bun pret posibil la CasaAuto. Acest lucru este esential pentru a opri scurgerile si pentru a impiedica mecanismul sa se deterioreze definitiv.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Care este principiul garniturii de ulei a raftului de directie?

arrow

El sustine GUR pentru lucrari de inalta calitate, in caz de defectare a garniturii de ulei, atunci dupa un timp GUR in sine va esua.

Ce alte servicii aveti?

arrow
Putem diagnostica intreaga masina, precum si, in plus, puteti trece prin diagnosticarea computerizata a masinii dvs. Vino la serviciul nostru auto, Va vom ajuta cu solutia.

Trebuie sa ma preinregistrez pentru serviciile de service auto?

arrow
Este necesar sa faceti o programare pentru serviciile de service auto in avans, acest lucru se poate face prin telefon sau prin completarea unui formular special pe site-ul nostru.

Pot comanda alte servicii de la tine?

arrow
Da, avem o gama larga de servicii. De asemenea, puteti cumpara anvelope pentru masina dvs. in magazinul nostru.