Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Schimbarea curelei alternatorului auto

Schimbarea curelei alternatorului auto in Chisinau

Cureaua alternatorului – este un produs destul de elastic. Baza ei ranforsata cu mai multe straturi ii permite sa reziste la presiuni serioase. Candva totusi o sa vina timpul de a inlocui cureaua alternatorului, desi ea, de obicei, se uzeaza timp de perioada lunga. Se recomanda verificarea periodica cu atentie a starii generale a acestei parti de catre specialisti. Ei, cu siguranta, vor intelege daca este nevoie de inlocuirea centurii a alternatorului la un pret avantajos.

Daca sub capota se aude in mod constant suierare neplacuta, este necesar sa opriti motorul si sa inspectati cu atentie centura alternatorului. Daca sunt gasite defecte, rupturi, urme de lichide tehnice si uzurii pe centura, nu puteti sa va descurcati fara serviciul de inlocuire curelei alternatorului intr-un auto centru, unde pretul evident va va fi pe plac!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani

Inlocuirea centurii alternatorului in CasaAuto este o alegere excelenta!

Ce se intampla in rezultatul uzurii progresive a elementului descris? Merge vorba despre lucruri neplacute, cum ar fi aparitia microcrack-urilor si dispunere in straturi a materialului. De asemenea, exista probabilitatea de deteriorarea echipamentului intinzator de curea. In acest caz, trebuie sa schimbati rola intinzator.

Determinarea cauzelor erorilor se poate in timpul diagnosticarii la compania CasaAuto. Specialistii nostri vor gasi cauzele necesitatii de reparatie si vor putea inlocui curelei alternatorului la un pret atractiv conform standardelor moldovenesti.

Intrebari frecvente

Cum sa intelegeti exact ce centura este defecta?

arrow

Se intampla adesea cand generatorul nu mai functioneaza, credem ca trebuie reparat complet. In cazul unei defectiuni reale, pentru inceput, diagnosticam generatorul, dupa care reparatia in sine, dar problema poate fi foarte simpla si rezolvata rapid, aceasta este inlocuirea centurii generatorului, daca ati auzit un fluier la pornirea motorului sau la viteze mari, este deja o lumina rosie pentru a schimba centura, de asemenea, daca firele devin vizibile, marginile sunt dezordonate, petele de ulei apar pe suprafata centurii.

Cum sa intelegeti ca este timpul sa schimbati centura?

arrow

Daca ati condus deja cateva zeci de mii de kilometri, centura trebuie neaparat schimbata, dar exista exceptii daca aveti o pornire incerta a motorului si caderi de putere sau fum din teava de esapament, un sunet bifat de la motor, scurgeri de sub capacele curelei de distributie, fisuri si scufe pe centura, motorul nu porneste, demarorul devine inactiv – toate acestea indica o schimbare timpurie a centurii.

Ce se intampla daca centura se rupe, dar nu exista inlocuire acum?

arrow

Nu exista un raspuns clar ca nu va exista, dar puteti conduce asa, dar nu pentru mult timp, deoarece generatorul nu este intr-o stare activa, bateria dvs. este supusa unui consum serios, dupa o scurta calatorie si o schimbare a centurii la final, va trebui sa verificati bateria, deoarece exista o mare probabilitate ca aceasta sa stea complet sau sa nu fie functionala si veti avea nevoie de una noua.