Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Inlocuirea lichidului de racire in auto

Practice in orice automobil modern, sistemul de racire al masinii – este proiectat pentru a mentine o temperatura normala de functionare a motorului. De aceea, inlocuirea antigelului ar trebui sa fie o prioritate pentru sofer. In cazul problemelor, consecintele defectiunii motorului sunt foarte grave. Adesea, ca rezultat, trebuie sa cumparati un motor nou. Daca nu aveti grija de inlocuirea in timp util a lichidului in sistemul de racire, garnitura chiulasei se poate sparge sau blocul in sine poate fi deteriorat.

Schimbarea antigelului la timp


In cazul in care indicatorul corespunzator este aprins pe tabloul de bord, aceasta inseamna ultimul sunet inainte de defectiunea mecanica. In curand va aparea necesitatea de a schimba antigelul, pentru a nu avea probleme si mai mari. Dupa sunetul lampii de avertizare, probabil, ca deja va fi prea tarziu. Iata de ce, toti proprietarii auto au nevoie de inlocuirea fluidului din radiator la fiecare 2-4 ani. Daca de uitat la kilometraj, atunci merge vorba despre 100-200 mii de km. In acelasi timp, fiecare producator auto este liber sa instaleze independent acest interval.


De asemenea, va fi necesar sa inlocuiti antigelul in timpul cresterii semnificative a punctului de inghet, din cauza aceasta se mareste riscul de intarire a acestei substante in conditiile de inghet. Printre altele, nu trebuie sa uitam de monitorizarea constanta a nivelului lichidului de racire intr-o anumita parte a motorului. Acest lucru trebuie facut inainte de inceputul verii, cand riscul de ”fierbere” a motorului creste. Si, datorita inlocuirii fluidului sistemului de racire in timpul iernii, componentele principale nu vor ingheta.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani

Schimbarea antigelului la CasaAuto – pretul este cel mai avantajos!


Doriti sa schimbati antigelul la cel mai bun pret din Chisinau? Acest serviciu este disponibil la CasaAuto! Aici lucreaza cei mai buni specialisti din Moldova.

Intrebari frecvente

Cat costa inlocuirea lichidului in sistemul de racire?

arrow

Costul inlocuirii lichidului in sistemul de racire depinde de modelul masinii si de anul de fabricatie, deoarece consumul necesar este diferit in fiecare model!

Cum de a alege un lichid pentru sistemul de racire?

arrow

In serviciul nostru, specialistii va vor ajuta sa alegeti lichidul sistemului de racire pentru masina dvs. Si o vor diagnostica si ei.

Este posibil sa inlocuiti singur lichidul din sistemul de racire a masinii?

arrow

Lichidul din sistemul de racire trebuie inlocuit in centre specializate, deoarece este necesar un echipament special pentru curatarea sa preliminara.

Unde este schimbat lichidul din sistemul de racire al masinii?

arrow

In centrul nostru de service inlocuim lichidul pentru sistemul de racire al oricarui tip de masina.