Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Inlocuirea si repararea amortizorului de zgomot

O toba de esapament auto – este un detaliu de constructie auto pe care unii soferi il pun pe primul loc atunci cand viziteaza un centru de diagnosticare. Este foarte important pentru ei sa verifice starea acestui detaliu de functionare.

Necesitatea de a inlocui amortizorul de zgomot

Din pacate, este imposibil de deminat durata de viata exacta a tobei de esapament. Acest lucru este legat de multi factori, cum ar fi cat de des si intens este folosit automobilul. Cu toate acestea, atunci cand se adreseaza cu plangeri in legatura cu acest element al sistemului de esapament, este adesea necesar de reparatia si de inlocuirea amortizoarele de zgomot.

Piesele de calitate inalta de schimb pentru inlocuirea amortizoarele de zgomot – sunt de obicei testate, selectate pentru instalare la un anumit model de automobil. Fiecare astfel de element este expus la temperaturi mari. La urma urmei, in rezultat se provoaca arderea sistemul de evacuare auto.

Deteriorari mecanice, urme de lovituri, gramadirea rapida a fumigenei, de asemenea, nu fac viata mai usoara pentru aceste unitati. La fel, functionarea lor normala este impiedicata de schimbari bruste de temperatura si condens. Daca aceste indicatii se intensifica si apar mai des, merita sa contactati un mecanic bun, care detine echipamente speciale. El poate recomanda repararea ondulatiilor amortizorului de zgomot.

De asemenea, trebuie sa intrebati unde este mai bine de reparat amortizorul de zgomot defectat.

Schimbarea si repararea amortizorului de zgomot la CasaAuto

Acesta este un complex de actiuni, care necesita pregatire profesionala. Deci, trebuie sa stiti cand se poate de aplicat sudarea, ce parti ale sistemului de evacuare ar trebui sa fie scoase din masina inainte de a incepe lucrul si asa mai departe. Cel mai bine este sa incredintati aceasta ocupatie unui atelier specializat. In acest caz, dvs. o sa economisiti cu siguranta pe evitarea cheltuirilor suplimentare.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani

Noi, cei de la CasaAuto, suntem gata să ne ocupăm de fixarea autovehiculului dvs. Și vom schimba sau repara amortizorul de zgomot la un preț foarte rezonabil.

Intrebari frecvente

Merita sa recurgeti la inlocuirea amortizorului?

arrow

Cu daune grave, cu siguranta trebuie sa schimbati toba de esapament, dar si cu defecte minore, nu este neobisnuit sa schimbati rezonatorul. Dar va recomandam sa treceti mai intai prin diagnosticarea sistemului de evacuare pentru un raspuns mai precis.

Este posibil sa conduceti cu un rezonator defect sau rupt?

arrow

Da, dar exista cateva comentarii, in primul rand, izolarea fonica se va deteriora, iar zgomotul motorului de rulare va deveni mult mai puternic si vizibil atat pentru dvs., cat si pentru altii, functionalitatea masinii se deterioreaza si ea. Nu uitati de lege si politistii rutieri au dreptul sa amendeze daca volumul motorului depaseste norma.

Daca uleiul incepe sa se scurga din toba de esapament, ar putea fi din cauza rezonatorului?

arrow

Nu, scurgerile de ulei pot incepe dintr-o varietate de motive, daca nu sunteti sigur care este problema masinii, va recomandam sa treceti printr-un diagnostic complet al motorului pentru a intelege de unde sa incepeti.