Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Inlocuirea kitului de sincronizare pentru auto

Mecanismul de distributie a gazelor – este conceput pentru a conecta arborele cotit si arborele cu came. Datorita lui, supapele se deschid si se inchid la timp, sincronizandu-se cu miscarea pistoanelor.

Necesitatea de a inlocui kitul de sincronizare

In cazul unei defectiuni finale a mecanismului de distributie a gazelor, exista o necesitate urgenta de a inlocui kitul de sincronizare. La urma urmei, acest lant roteste arborele cu came la o viteza de 50% din viteza arborelui cotit.

Pentru informatia dumneavoastra, se face o distinctie intre sincronizarea curelei si cea a lantului. Sistemul necesita schimbarea la timp a kitului de sincronizare – pretul de dorit sa fie democratic. Este important sa se efectueze aceasta procedura la timp. Acest lucru este prevazut de reglementarile de intretinere de catre toti producatorii auto, fara exceptie. Daca ignorati regula de mai sus, cureaua sau lantul de distributie se va rupe, ceea ce inseamna reparatii serioase si costisitoare mai tarziu.

Daca mecanismul se rupe, aceasta va duce la deteriorarea urmatoarelor elemente:

  • chiulase;
  • supapa;
  • arbore cu came cu rulmenti;
  • pistoane;
  • tije de conectare.

Inlocuirea kitului de sincronizare la CasaAuto

Doriti sa aflati, cat costa inlocuirea unui kit de sincronizare? Faceti acest lucru contactand un angajat de la CasaAuto! Uneori, pentru a efectua acest serviciu, este nevoie de dezasamblarea automobilului sau de a scoate motorul. Desigur, toate acestea nu se poate de efectuat in conditii casnice – numai intr-un autoservice specializat. Noi oferim serviciul de schimbare a kitului de sincronizare la un pret normal in Chisinau.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Ce se poate spune despre durata de viata a curelei de distributie si frecventa inlocuirii acesteia?

arrow

Fiecare producator are propriile reglementari. De obicei, kilometrajul este de 100-120 mii de km, dar tinand cont de realitatile moldovenesti, acesta poate fi redus la 50-60 mii de km.

De ce are sens înlocuirea kitului de sincronizare la CasaAuto?

arrow

Noi oferim cele mai bune conditii si suntem gata sa efectuam alte servicii conexe in complex cu o reducere buna.

Care este prețul acestui serviciu?

arrow

Totul este individual si depinde de caracteristicile specifice ale autovehiculului. In orice caz, costul inlocuirii kitului de sincronizare o sa va aranjeze!

Este posibilă prelungirea duratei de viață a sistemului de cronometrare?

arrow

Da, daca monitorizati in mod regulat starea generala a mecanismului de distributie a gazelor, nivelul de tensiune al centurii sau al lantului. De asemenea, este important sa se efectueze diagnostice periodice.