Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Înlocuirea curelei de transmisie a ventilatorului auto

Este nevoie de un ventilator în mașină pentru a îndepărta căldura de la motorul cu ardere internă. Fanii diferă unul de celălalt nu atât prin diferite modele, cât și prin principiul unității. Există două tipuri în total, mecanice și electrice. Ventilatorul mecanic este conectat la arborele cu came cu ajutorul unei curele de transmisie cu cremalieră și pinion. Dar ventilatorul nu trebuie întotdeauna să lucreze împreună cu motorul, astfel încât un cuplaj este utilizat în proiectarea lor. Cele electrice funcționează independent de funcționarea motorului și pornesc cu condiția ca senzorul de temperatură al motorului să crească peste normă. 

De ce să înlocuiți cureaua ventilatorului?

Pentru ca acționarea mecanică a ventilatorului să funcționeze, este necesar un element care să transfere cuplul de la arborele cu came la ventilatorul însuși. Cureaua de transmisie a ventilatorului acționează ca acest element. Cureaua are un aspect simplu, și anume un rack și pinion și este un consumabil. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece centura funcționează la temperaturi ridicate și frecare, ceea ce înseamnă că se uzează destul de repede. Semnele ieșirii curelei de transmisie a ventilatorului pot include următoarele semne: un aspect dezordonat și sunete străine de neînțeles de la ventilator. Puteți încredința problema înlocuirii curelei de transmisie a ventilatorului serviciului auto CasaAuto. De ce ar trebui să fie de încredere? Experiența vastă de lucru, disponibilitatea unei game uriașe de piese, angajați calificați, echipamente profesionale, toate acestea disting CasaAuto cu fiabilitate și muncă de înaltă calitate.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Este posibil să apelați vrăjitorul?

arrow

Da, serviciul nostru oferă posibilitatea de a apela un maestru în toată Moldova

Ce servicii oferă serviciul dumneavoastră?

arrow

Puteți găsi lista completă a serviciilor pe site-ul nostru. Dacă aveți întrebări, puteți apela numărul nostru de telefon afișat pe site