Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Schimbare baterie auto

Fara o baterie auto in stare de functionare, motoarele pe benzina si diesel nu pot functiona. Acest lucru este actual in orice perioada a anului. Ca urmare, soferul ar trebui sa fie pregatit pentru necesitatea de a schimbare baterie auto in cazul uzurii suficiente a acesteia timp de o perioada de lunga durata. Este evident ca aceasta procedura nu poate fi efectuata doar cu efortul propriu.

Inlocuirea bateriei auto ca un bun serviciu

Uneori se pare ca inlocuirea bateriei auto a unui hibrid nu este un lucru dificil. Cu toate acestea, a atinge acest scop in vehiculele noi electronice, sunt necesare dispozitive speciale de diagnostica, baterii corespunzatoare si personal bine instruit. Aceste masini sunt echipate cu un sistem de management al energiei electrice si in acest caz un computer special decide ce receptoare sa incarce. Inlocuirea bateriei in masina – este ceea ce fac mesterii nostri, indeplinind munca la un inalt nivel.

Bateria s de obicei se afla sub capota. Cu toate acestea, in modelele mai noi, bateria de pornire poate fi localizata in alta parte. Astazi, doar aproximativ 60% din baterii sunt instalate sub capota. Aproximativ 40% pot fi gasite in portbagaj, iar restul - chiar si in spatiul pentru pasageri al masinii. Este necesar sa vizitati centrul de service, deoarece inlocuirea bateriei intr-o masina electrica este un caz special.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani

Inlocuirea baterii auto de pe masina in CasaAuto

In cazul unor probleme cu selectarea si asamblarea dispozitivului de sine statator, merita sa va folositi de ajutorul specialistilor de la CasaAuto. Acest lucru va va ajuta sa evitati o serie de probleme si sa prelungiti durata de viata a bateriei auto. Oferim o inlocuire baterie auto auto la cel mai bun pret.

Intrebari frecvente

La ce defectiune trebuie sa schimb complet bateria pe hibrid?

arrow

Daca mai mult de 50% din modulele bateriei se descompun, bateria este inlocuita, altfel aveti posibilitatea sa schimbati pur si simplu modulele defecte.

Cate module sunt in baterii hibride?

arrow

In functie de marca masinii, numarul aproximativ este de la 20 la 50 de module.

De ce ar putea esua bateria pe un hibrid?

arrow

Ati putea face actiuni simple care au distrus bateria, de exemplu, daca nu ati incalzit masina, pe vreme buna timp de 30 de secunde, iarna pana la 2 minute. De asemenea, perioadele lungi de oprire fara pornirea masinii si reincarcarea bateriei principale afecteaza negativ resursele acesteia. Hibridul nu trebuie lasat la o incarcare minima