Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Inlocuirea centurii de antrenare a aerului conditionat auto

Diferite unitati ale aer conditionatului au o legatura stransa cu alte mecanisme ale vehiculului. Datorita centurii, lamele se rotesc activ. Dar perioada lunga de exploatare aduce la epuizarea ei.

Necesitatea de inlocuire a centurii de antrenare a aerului conditionat auto

Pentru informatia dvs., inlocuirea curelei de antrenare a aerului conditionat este imposibil de efectuat independent, este o procedura destul de delicata. Pentru a o efectua, este mai bine sa va adresati la mesteri profesionali.

Sistemul de aer conditionat necesita multa atentie. Despre aparitia problemelor indica faptul existentei a scurgerii de freon, precum si auzirea sunetelor suspicioase. Cel mai adesea, centura mentionata mai sus, care este conectata la unitatea de racire, se epuizeaza.

 

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani

Inlocuirea centurii de antrenare a aerului conditionat auto la CasaAuto – cel mai bun pret!

Ca aerul conditionat sa functioneze normal, nu trebuie de ignorat necesitatea de intretinerea la timp. Insa, centura fiind un element important nu poate fi reparata. Daca este dovedit faptul epuizarii acesteia, trebuie neaparat de procurat si inlocuit cu una noua in schimb, pentru a evita consecintele periculoase. Inlocuirea curelei de antrenare a aerului conditionat auto la un pret normal nu costa prea mult si se efectueaza rapid. Mesterii iscusiti ai CaseiAuto va vor ajuta in acest caz.

Suntem gata sa oferim acest serviciu la nivel superior de profesionalism. Pentru informatii mai detaliate, contactati managerul nostru.

Intrebari frecvente

Ce alte servicii aveti?

arrow
Avem o gama completa de servicii pentru orice masina, pentru toate anotimpurile. Recomandari pentru cei care isi iubesc masina, in serviciul nostru auto exista posibilitatea de a efectua un diagnostic complet al motorului, precum si de a putea diagnostica toate dispozitivele si mecanismele. De asemenea, angajam Maestri clasificati dupa aspectul masinii.

Cum va contactez pentru a comanda un serviciu?

arrow
Ne puteti contacta prin numarul de telefon +37360244449 sau prin contactele listate pe site.

Pot imprumuta servicii de la tine?

arrow

Da, va puteti familiariza cu serviciile de cumparare pe credit.