Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Repararea si schimbarea cutiei de sigurante auto

Elementul principal al sistemului electric auto – este cutia de sigurante auto. Ea strange gramada sigurantele intr-un singur loc, care protejeaza cablurile ce transmit electricitate catre sistemele sensibile. Cutia are de obicei un capac cu descriere detaliata sigurantelor individuale.

Inlocuirea cutiei de sigurante auto – este un serviciu important

In cazul unei defectiuni a componentelor electrice din masina, de obicei sigurantele se verifica (uneori este necesitatea de a inlocui cutia de sigurante la un pret adecvat). Daca nu sunt topite sau deteriorate, se verifica starea de functionare a cutii de sigurante auto.

Cea mai frecventa cauza a inlocuirii cutiei – este inundarea sau un scurtcircuit cauzat de aceasta. Acest lucru poate fi prevenit prin verificarea starii cutiei: daca oare nu este deteriorata carcasa si cat de strans este inchis capacul. Situatia cablurilor electrice – este, de asemenea, importanta. Daca dispozitivul este partial ars sau topit, este important sa-l verificati bine inainte de a instala o cutie noua.

Repararea cutiei de sigurante auto la CasaAuto

Pentru informatiile dumneavoastra, repararea cutiei de sigurante auto – este o cale de iesire din situatie in cazul unor probleme grave.

Pentru a inlocui cutia de sigurante auto, aveti nevoie de competente corespunzatoare. Este important sa gasiti cutia, conectorii si alte componente care se potrivesc sistemului. Toate lucrurile mentionate mai sus e mai bine de incredintat specialistilor calificati si instruiti de la CasaAuto. Cutia de sigurante auto este reparabila in anumite cazuri – va vom demonstra acest fapt in cel mai evident mod posibil!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Ce sa faci daca nu intelegi de ce s-a ars siguranta?

arrow

Se intampla adesea ca siguranta sa se arda, dar atunci cand o inlocuiti, trebuie mai intai sa intelegeti de ce s-a ars si ce a cauzat scurtcircuitul, daca inlocuiti siguranta fara a cunoaste cauza celei ars, atunci noua siguranta va trebui sa fi luat in considerare, vino la Service-ul nostru Auto, vom diagnostica orice modul si iti vom spune problema exacta, de la diagnosticarea ABS pana la diagnosticarea sistemului de alimentare.

 

Cand trebuie sa inlocuiesc sigurantele?

arrow

Daca dispozitive precum farurile, pompa de combustibil, sistemul de climatizare au incetat sa functioneze, nu alergati imediat la magazin pentru a cumpara dispozitive noi, verificati sigurantele, este usor de facut, scoateti siguranta necesara si verificati vizual in ce stare se afla jumperul, daca este decuplat, nu este potrivit si daca totul pare intact, verificati tensiunea sigurantei cu un multimetru.

Pentru ce sunt sigurantele?

arrow

Rolul sigurantei este de a proteja impotriva scurtcircuitelor, prevenind astfel diferite tipuri de defectiuni sau incendii.