Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Înlocuirea firelor de aprindere de înaltă tensiune auto

Firele de aprindere sunt fire de înaltă tensiune care furnizează tensiune bujiilor în timpul pornirii mașinii. Această tensiune poate fi de zeci de kilovolți. Nu este greu de ghicit că, dacă integritatea firelor de aprindere este încălcată, va fi imposibil să porniți mașina. 

Motive pentru înlocuirea firelor de aprindere de înaltă tensiune

Dacă este imposibil să porniți mașina, nu ar trebui să dați vina imediat pe bateria descărcată, deoarece bateria poate să nu fie de vină, dar firele de aprindere sunt de vină. Este necesar să verificați firele de înaltă tensiune din mașină, dar nu este necesar să faceți acest lucru pe cont propriu și fără îmbrăcăminte specială, deoarece este periculos pentru sănătate. Este mai bine să încredințați această procedură profesioniștilor, deoarece o inspecție adecvată va determina cauzele unor astfel de defecțiuni, precum și înlocuirea firelor de aprindere. La înlocuire, este necesar să selectați și să instalați corect firele, deoarece altfel poate apărea un scurtcircuit și majoritatea sistemelor electrice ale mașinii vor fi deteriorate. În această privință, CasaAuto car service vă oferă serviciile sale. De ce ar trebui să ai încredere în CasaAuto? Disponibilitatea echipamentelor profesionale, a angajaților calificați, a experienței de muncă extinse. Toate acestea disting CasaAuto prin fiabilitatea și calitatea muncii.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Pot înlocui singur firele de aprindere de înaltă tensiune?

arrow

Da, dar dacă nu aveți anumite cunoștințe și instrumente speciale, atunci cea mai bună opțiune ar fi să o încredințați maeștrilor de la serviciul nostru auto