Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Reparatie generatoare in Chisinau

Este general cunoscut faptul, ca un generator – este un dispozitiv suplimentar al motorului care functioneaza pe baza baterii auto. Ambele elemente sunt responsabile pentru alimentarea automobilului. In acelasi timp, este, de asemenea, responsabil pentru incarcarea bateriei. Generatorul este actionat de o curea de transmisie. Cand aceasta se rupe, indicatorul absentei incarcarii(pictograma rosie a bateriei) se aprinde pe tabloul de bord. Deci, este timpul de preluat masuri in privinta reparatie generatoare la un auto centru.

Pretul reparatii generatoare?

Simptomele comune ale unei unitati defecte:

  • Indicatorul de incarcare este aprins in mod constant sau intermitent – se aprinde atunci cand tensiunea de incarcare este in afara intervalului de 13,8-14,5V. Acest lucru inseamna ca dispozitivul este defectat si este timpul sa va intrebati: care este pretul la reparatii generatoare auto? De fapt, ieftin.
  • Indicatorul de incarcare nu se aprinde atunci cand se porneste aprinderea (cand motorul este pornit) – aceasta poate insemna ca becul de pe bord a ars sau calea electrica din contor este rupta.
  • Descarcarea repetitiva a bateriei, atunci cand bateria nu se poate reincarca in timpul conducerii din cauza generatorului defectat.
  • Zgomotul de sub capota intensiv creste odata cu cresterea turatiei motorului – zgomotul poate fi cauzat, de exemplu, de rulmentii uzati a generatorului.

 

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani

Reparatia generatoarelor auto la CasaAuto !

Generatorul este considerat un element auto de o importanta deosebita, iar repararea sa ar trebui sa fie intotdeauna efectuata de un personal instruit. Mecanicii pot doar sa dezasambleze sau sa instaleze unitatea, dar oamenii special instruiti vor trebui sa execute reparatia acestuia. Merita sa folositi de serviciul oferit de mecanicii de la CasaAuto. Ei au cunostintele necesare in acest domeniu si vor indeplini cu siguranta reparatie generatoare in Chisinau la un pret minunat si foarte profesional.

Intrebari frecvente

Cum sa intelegeti ca generatorul este defect?

arrow

Cel mai evident lucru este dificultatea de a porni motorul, poate fi determinata si de lumina farurilor, va fi slaba sau palpaitoare. Daca nu exista probleme cu senzorii, pictograma bateriei se va aprinde pe tabloul de bord, deoarece daca generatorul nu functioneaza corect, atunci cantitatea de curent care intra in baterie nu este suficienta pentru incarcare.

Cum de a ucide generatorul?

arrow

Este foarte usor sa ucizi generatorul daca pur si simplu nu acorzi atentie motorului tau si nu te uiti niciodata sub capota pentru a vedea ce se intampla in compartimentul motorului. Umplerea generatorului cu apa dupa ce ati calatorit mult si generatorul s-a incalzit este un alt mod sigur de a crea microfisuri pe generatorul din care va deveni defect in timp sau imediat. Si ultima modalitate este de a creste numarul de consum de energie fara a modifica electricitatea standard a masinii, cum ar fi adaugarea unui subbuffer la masina si cand sunetul maxim este pornit, generatorul pur si simplu nu va sta fara a inlocui cablajul.

Merita sa reparati generatorul?

arrow

Orice generator poate fi reparat, dar inainte de a incepe lucrul, este necesar sa se ia in considerare oportunitatea inlocuirii pieselor sale, deoarece uneori are sens sa cumparati un generator nou sau oprit pentru viitor. Dar, de exemplu, ca inlocuire a centurii, va fi mult mai profitabil decat sa cumparati unul nou, in serviciul nostru auto inainte de a incepe reparatia, treceti prin diagnosticarea generatorului, dupa care veti intelege exact daca sa schimbati sau sa reparati.