Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Restaurarea centurilor de siguranță auto

Centurile de siguranță sunt una dintre modalitățile de a crește siguranța în timp ce conduceți într-o mașină. Sunt necesare pentru ca, cu o scădere bruscă a vitezei, o persoană să nu continue să se miște prin inerție mai departe. Neutilizarea centurilor de siguranță vă poate dăuna sănătății. În sistemele moderne de siguranță, se folosește și un airbag, dar fără un pachet cu centură de siguranță, acest lucru poate duce doar la răniri. 

De ce să restaurați centurile de siguranță?

Centurile de siguranță au, de asemenea, propria perioadă de uzură. Uzura centurilor este de aproximativ 10 ani, dar această cifră se va schimba înainte de primul accident, deoarece după accident este necesar să inspectați sistemul de siguranță și să restabiliți centurile de siguranță. Acest lucru este necesar pentru ca atunci când apare un al doilea accident, sistemul de siguranță să funcționeze, centurile să nu se rupă. Murdăria afectează, de asemenea, funcționarea și durata de viață a centurilor de siguranță, deoarece poate duce la apariția rupturilor centurii, precum și la întreruperea mecanismului. Pentru a evita astfel de efecte, CasaAuto car service vă oferă serviciile sale pentru restaurarea centurilor de siguranță. Serviciul se distinge prin experiență vastă de lucru, disponibilitatea instrumentelor și echipamentelor profesionale și angajați calificați. Serviciul CasaAuto este asistentul dvs. de încredere în rezolvarea problemelor mașinii dvs.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Este necesar să restabiliți centurile de siguranță?

arrow

Restaurarea centurilor de siguranță este o procedură obligatorie de care depinde nu numai viața voastra, ci și viața pasagerilor mașinii

Cât de des trebuie să-mi verific centurile de siguranță?

arrow

Mulți factori depind de timpul de înlocuire, inclusiv curățenia interiorului și centurile de siguranță. În medie, trebuie verificat o dată la 2 ani.