Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Inlocuirea cablajului din auto

Cablajul electric – este unul dintre cele mai importante sisteme ale oricarui vehicul produs in secolul XXI. Merge vorba despre o componenta foarte vulnerabila.

Inlocuirea cablaj auto de schimb in Chisinau

Un fapt interesant, aproximativ 30% din defectiunile echipamentelor electrice cauzate de diverse motive conduc la o situatie in care este necesara schimbarea cablajului in masina din cauza defectiunii acesteia. Pentru ca, impreuna cu alte elemente, cu timpul, inceteaza sa functioneze normal din cauza uzarii progresive pana ce se deterioreaza.

Schimba cablurile din masina in serviciu auto!

Mai bine nu incercati sa inlocuiti de sine statator cablajul electric auto. Cu atat mai mult, probabil nici nu o sa puteti elimina problemele aparute. Diagnostica si repararea cablajului electric auto la un pret democratic – este un lucru pentru profesionisti. Problemele tehnice se manifesta, de obicei, prin palpairea becurilor auto, senzori nefunctionali si etc.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani

înlocuirea tuturor cablurilor în prețul mașinii CasaAuto

Noi, cei de la CasaAuto, suntem incantati sa oferim serviciul corespunzator. Aici se indeplineste inlocuire completa a cablurilor auto – veti ramane multumiti de pret! Orice urma de indoiala cu privire la calitatea serviciului foarte repede se risipeste. Mesterii avand o experienta bogata sunt gata sa rezolve toate problemele asociate cu inlocuirea cablurilor auto fara exceptie si in cel mai scurt timp posibil. La dorinta dvs., este disponibila o consultatie telefonica gratuita. Aflati mai multe despre inlocuirea cablajelor auto!

Intrebari frecvente

Cum sa verificati defectiunea cablajului?

arrow

Daca ceva de la aparate electrice sau actuatoare nu functioneaza pentru dvs., nu trebuie sa va grabiti sa il inlocuiti. Exista posibilitatea ca motivul sa fie in cablajul propriu-zis, pentru verificare vom avea nevoie de un multimetru sau o lampa de semnal de 12 volti cu fire de conectare. Mai intai trebuie sa verificam tensiunea firelor, daca exista o tensiune - cablajul functioneaza. De asemenea, trebuie sa verificati calitatea impamantarii si sa verificati integritatea circuitului.

De ce electricianul se descompune in masina?

arrow

Unul dintre motivele principale este umectarea elementelor de cablare, piesele sunt oxidate, ceea ce determina pierderea contactelor.
Varsta inaintata a pieselor de cablare, adica uzura naturala, care duce la putrezirea elementelor.
Pauza de cablare in cazul unei reparatii nepasatoare a masinii
Defectarea releului de sigurante

Ce motive pot exista pentru cablarea defectuoasa?

arrow

Exista posibilitatea ca bateria sa nu produca curentul necesar pentru functionarea corecta a electricelor masinii. Va trebui sa verificati bateria inainte de a schimba firele.