Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Repararea unitatilor de comanda auto

In prezent, aproape toate automobilele sunt echipate cu ECU(Electronic Control Unit). Merge vorba despre o unitate electronica de control, care este un fel de creier al vehiculului. Acest dispozitiv este conceput pentru a procesa o gama larga de date, pentru a da anumite comenzi diferitelor sisteme pentru functionarea lor corecta si fara probleme.

Importanta repararii unitatilor de control auto

Daca un nod devine defect, va urma o inregistrare informatiilor despre eroare cu prezentarea ulterioara a semnalului corespunzator. In cazul cand ECU se va opri din functionare, nu puteti face nimic fara serviciul de reparatii a unitati de control. In caz contrar, automobilul devine imposibil de folosit in mod normal.

Aceasta este un lucru foarte delicat, care poate fi incredintat numai electricienilor cu o calificare inalta. In primul rand, este necesar sa se efectueze un diagnostic aprofundat cu ajutorul unor echipamente si programe speciale. Dupa aceasta urmeaza repararea unitatilor de control auto. Acest lucru nici pe aproape nu este o treaba usoara, deoarece aceste unitati, de regula, nu sunt posibil de dezasamblat. De aceea, ele trebuie sa fie deschise cu ajutorul unor instrumente speciale.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani

Repararea unităților de control din CasaAuto

Această operațiune, luând în seamă cheltuirile, este în mod evident mai profitabilă în comparație cu achiziționarea unui nou ECU. Este necesară o abordare integrată scrupuloasă, pe care angajații CasaAuto o fac bine. Suntem gata să restabilim orice unități de control cu o garanție a rezultatelor excelente.

Intrebari frecvente

Care este unitatea de control?

arrow

Unitatea de control, pe scurt – este creierul masinii dvs., fara unitatea de control, masina este doar un set de fire, hardware si cauciuc. El controleaza totul acolo unde exista electronice.

Unde se afla unitatea de control?

arrow

Totul depinde de marca masinii si de noutatea acesteia. Pe unele masini se afla sub capota. In unele cazuri, in interiorul masinii si in cazuri foarte rare in portbagaj.