Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Înlocuirea curelei de transmisie a pompei de combustibil de înaltă presiune

Pompa de combustibil de înaltă presiune a îmbunătățit semnificativ funcționarea atât a motorului, cât și a sistemului de alimentare cu combustibil. Acest lucru se datorează faptului că funcționarea pompei de combustibil depinde direct de arborele cu came, care este asociat cu motorul. La mașinile până în anii 80, carburatorul distribuia combustibil, dar avea un dezavantaj semnificativ, și anume, nu putea controla cantitatea de combustibil furnizată cilindrilor mașinii. Acest lucru a crescut semnificativ consumul de combustibil și, de asemenea, nu a furnizat mai mult combustibil atunci când puterea a fost setată. Pompa de combustibil de înaltă presiune a rezolvat această problemă, deoarece funcționează împreună cu arborele cu came, este capabilă să furnizeze mai mult sau mai puțin combustibil, în funcție de puterea motorului. Pompa de combustibil și arborele cu came sunt conectate printr-o curea, care transmite energie mecanică pentru funcționarea pompei de combustibil. Datorită centurii, cu o scădere a turației motorului, cantitatea de combustibil scade și ea, deoarece odată cu scăderea puterii arborelui cu came, cantitatea de combustibil scade și ea. Această soluție a contribuit semnificativ la îmbunătățirea performanței motorului. Pompele electrice de combustibil au ajuns să înlocuiască pompele mecanice de combustibil, dar sunt mai complexe în proiectare și reparații. 

Când este necesară înlocuirea curelei pompei de combustibil?

În cazul funcționării defectuoase a pompei de combustibil, nu trebuie să căutați imediat un loc de reparație sau înlocuire, deoarece motivul poate fi doar în uzura centurii, care este de câteva ori mai ieftină de înlocuit decât o nouă pompă de combustibil. Semnele de funcționare defectuoasă a curelei de transmisie sunt similare cu semnele de funcționare defectuoasă a pompei de combustibil, deci dacă constatați că consumul de combustibil a crescut, motorul s-a înrăutățit, mașina pornește greu sau nu pornește deloc, atunci ar trebui să contactați serviciul CasaAuto. CasaAuto vă va oferi un diagnostic complet al întregului sistem de alimentare cu combustibil, vă va ajuta să găsiți și să eliminați cauza, nu consecințele problemei. Echipamentele profesionale, experiența vastă și angajații calificați disting CasaAuto de alte servicii.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Cât durează cureaua de transmisie?

arrow

În medie, cureaua de transmisie durează aproximativ 25.000 de ore

Cât de des este necesară înlocuirea curelei de transmisie?

arrow

Cureaua de transmisie poate servi până la 60 de mii de kilometri. Merită să verificați curelele de transmisie pentru a determina starea la fiecare 10 mii de kilometri sau o dată pe an, astfel încât ruperea unității să nu vă surprindă