Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Întreținerea bateriei auto

Bateria mașinii face parte din sursa de alimentare a vehiculului. Datorită acesteia, are loc aprinderea mașinii, precum și alimentarea cu curent electric a întregii mașini în timpul parcării. În mașinile electrice, bateria este o sursă constantă de energie. 

Cum să întrețineți corect bateria? 

Trebuie efectuată o întreținere adecvată pentru a asigura funcționarea fără probleme a bateriei. Întreținerea bateriei auto este o chestiune care necesită multă muncă.  Este necesar să verificați încărcarea bateriei în fiecare zi. Dacă în baterie este detectat un nivel scăzut de electrolit, atunci este necesar să completați apă distilată, în niciun caz electroliți. Păstrați un jurnal al modificărilor efectuate. De asemenea, este necesar să vă amintiți despre siguranța dvs., deoarece electrolitul este o substanță chimică activă care poate deteriora ochii și zonele deschise ale corpului. Este necesar să efectuați întreținerea completă a bateriei o dată pe lună, iar serviciul CasaAuto este gata să vă ajute în acest sens. În serviciul nostru, veți avea un serviciu complet de baterii. Disponibilitatea echipamentelor speciale și a echipamentelor de siguranță, experiența angajaților vor ajuta la întreținerea bateriei de înaltă calitate, iar prețul disponibil pentru fiecare proprietar de mașină distinge serviciul de concurenți.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

De ce pot avea încredere în serviciile tale?

arrow

Serviciul nostru auto se distinge prin experiență vastă de muncă, angajați calificați, precum și echipamente profesionale. Acest lucru permite serviciului să iasă în evidență față de alți concurenți