Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Reparatie starter la pret mic in Chisinau

In cazul unor probleme cu pornirea automobilului, primul suspect este, de obicei, bateria auto. Uneori este gresit – daca nu ajunge suficient curent in automobil, iar motorul tot nu se porneste, problema se gaseste in starter. Prin urmare, este necesar sa se face reparatie starter .

Repararea starterului auto

Simptomele sunt aproape identice cu cele ale unei baterii auto descarcate. De exemplu, starterul se roteste incet, iar cand incercati sa porniti automobilul, indicatorii se sting. Deci, apare nevoia de reparare a starterul.

Daca soferul nu prea mult timp a ignorat necesitatea de a vizita autoservice-ul, starterul poate fi salvat, de obicei, prin inlocuirea numai a pieselor uzate, cum ar fi un comutator electromagnetic, un suport perie pentru perii sau rulmentii. In general, reparatie demaror auto auto nu va costa prea mult.

Ce trebuie de facut in cazul suspectii ca elementul a iesit din functionare? Alegeti un autoservice in care repararea starterului se va face de catre un electrician auto cu experienta. Chiar daca semnele sunt evidente, de obicei este o idee buna de inceput cu o verificare a sistemului electric si baterii auto inainte de pornire.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani

Repararea starterului auto in CasaAuto

In multe modele noi, chiar si o defectiune minora a starterului opreste automobilul din miscare. Si tot acesta deoarece, de exemplu, modul de control nu va incepe sa furnizeze combustibilul pana cand motorul nu atinge o viteza suficient de mare. Repararea starterului auto este inevitabila.

Functionarea de un termen lung a unitatii descrise, daca motorul nu se porneste, poate duce la defectarea acesteia. Daca acest lucru deja s-a intamplat, CasaAuto va executa o profesionala reparatie starter in Chisinau – pret va fi cel mai bun!

Intrebari frecvente

Ce este un starter intr-o masina?

arrow

Starterul este mecanismul necesar pentru a porni motorul atat al motorinei, cat si al benzinei.

Ce poate provoca ruperea starterului?

arrow

Unul dintre motivele principale este uzura naturala, in functie de masina, demarorul este proiectat pentru 300-500 de mii de kilometri, al doilea motiv este conditia de functionare gresita este mentinerea cheii in modul rotit prea mult timp.

Ce se strica daca motorul nu porneste?

arrow

Motivul principal este o defectiune a starterului, exista si alte cateva motive – este o baterie moarta, cabluri defecte, probleme in sistemul de alimentare cu combustibil.