Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Reparatii ABS in Chisinau

ABS (anti-lock braking system) – este un sistem foarte important care poate fi gasit in majoritatea automobilelor moderne. Sarcina lui – este de a preveni miscarea laterala dupa blocarea rotilor in timpul franarii bruste, rotatia masinii si pierderea controlului. Distanta de franare a vehiculului echipat cu ABS, in comparatie cu unul identic fara acest sistem, depinde de mai multi factori. Printre acestia se numara conditiile mediului extern si abilitatile soferului.

Reparatia sistemului ABS ca o necesitate

In ziua de azi, multi auto proprietari nu isi pot imagina conducerea fara un sistem de anti-blocare. Prin urmare, atunci cand sistemul nu mai functioneaza normal, ei imediat se adreseaza la auto centru pentru a repara ABS-ul. De cele mai multe ori, pompa electrica si modulul de control ABS se esueaza. In astfel de cazuri, merita sa va bazati pe experienta unui specialist stiutor.

Intre timp, problemele cu sistemul apar si din cauza defectarii inelului, care functioneaza cu senzorul de viteza a rotii. Daca o sa contactati un centru de service auto, probabil veti auzi ca trebuie sa inlocuiti valul cardanic sau ansamblul butuc de roata, care costa foarte mult. Cu toate acestea, de multe ori astfel de costuri financiare pot fi evitate.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani

Repararea sistemului ABS la CasaAuto

De asemenea, se intampla ca ABS-ul sa treaca in regimul de urgenta in rezultatul defectarii componentei hidraulice ABS. Acest lucru se poate intampla, de exemplu, ca urmare a unei scurgeri de lichid hidraulic, atunci cand sistemul se inchide si indicatorul oranj de pe tabloul de bord se aprinde.

Pentru a comanda reparatia ABS-lui in Chisinau la cel mai bun pret, contactati managerul CaseiAuto!

Intrebari frecvente

De ce am nevoie de ABS intr-o masina?

arrow

ABS-Sistem Anti-blocare. Nu permite franelor sa blocheze complet rotile, cu franare brusca, in functie de suprafata drumului, exista o mare probabilitate ca masina sa inceapa sa se intoarca necontrolat, deoarece poate fi umeda pe o parte a rotilor sau drumul nu va permite sa atingeti aderenta dorita, iar pe de alta parte, dimpotriva, rotile se agata clar de drum si cu franare brusca, rotile sunt complet blocate din care apare distanta de franare, dar din cauza diferitelor ambreiaje cu drumul, masina incepe sa arunce lateral si masina devine incontrolabila. Dar cu ABS, rotile nu sunt complet blocate si masina nu va putea intra in neputinta, deoarece, indiferent de diferenta de prindere a rotilor cu drumul, masina va frana punctata si in siguranta.

Cum inteleg ca sistemul meu ABS nu functioneaza?

arrow

Unul dintre semnele evidente este un bec ABS ars, urmatorul semn este mai putin popular, placutele de frana necesita mai mult efort pentru a apasa. Cu astfel de simptome, duceti imediat masina la serviciul auto

Ce ar trebui sa fac daca sistemul ABS functioneaza corect si franele nu functioneaza?

arrow

Nu va fi posibil sa spuneti cu siguranta imediat, veti avea nevoie de diagnosticarea sistemului de franare sau de diagnosticarea computerizata a sistemului de franare.