Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Verificarea senzorilor sistemelor electronice auto

Automobilele de astazi sunt echipate cu senzori care furnizeaza informatii catre numeroase unitati de control (UC). Nerespectarea unora dintre acestea face dificila sau imposibila utilizarea vehiculului in scopul pentru care a fost conceput. Repararea senzorilor autovehiculului Dvs este solutia!

Un vehicul modern poate fi echipat cu zeci de unitati de control electronic care sunt responsabile pentru controlul functionarii sistemelor individuale. De exemplu, unitatile de control al motorului, sistemele de siguranta activa, cum ar fi ABS sau ESP, modulul de confort sau functionarea transmisiei automate. Gradul de complexitate al acestora depinde de apartenenta lor la un anumit segment, care este asociat cu configuratia vehiculului. Un simplu automobil de clasa B va avea cateva unitati de control, in timp ce un sedan de clasa E bine echipat va avea zeci de unitati. De asemenea, trebuie sa aveti grija sa reparati in timp util unitatea de comanda sau demarorul.

Unitatile au nevoie de date precise, iar senzorii sunt esentiali in acest sens. De exemplu, in cea mai simpla unitate pe benzina fara supraalimentare de acum aproximativ 10 ani, un computer special colecteaza constant informatii de la senzori. Acestia includ urmatorii senzori: temperatura aerului, temperatura lichidului de racire, detonarea, pozitia arborelui cotit, pozitia arborelui de distributie.

Cu toate acestea, aparatele mentionate mai sus se defecteaza uneori. Defectiunile pot fi cauzate de scurtcircuite interne, defectiuni mecanice, deteriorarea fiselor, a mufelor si a cablurilor, precum si de defectiuni sau contaminarea componentelor de masurare (acest lucru se intampla, de exemplu, in cazul debitmetrelor de aer). Coroziunea sau asamblarea necorespunzatoare pot provoca, de asemenea, defectarea senzorului. Este adevarat ca o defectiune a senzorului inseamna adesea o problema mecanica grava. Uneori, testul are ca rezultat necesitatea de a inlocui cutia de sigurante sau de a inlocui cablajul.

In general, reduce semnificativ timpii de reparatii, identifica corect cauzele defectiunilor si reduce semnificativ costurile clientului. Diagnosticarea computerizata care precede repararea unui motor sau a altor sisteme importante imbunatateste si accelereaza in mod semnificativ procesul de reparare, reducand totodata costurile acestuia. Mai ales atunci cand sunt combinate cu cunostintele si experienta relevanta a mecanicilor nostri,

Daca vreunul dintre senzorii masinii Dvs este defect, faceti o programare la CasaAuto! Un profesionist va gasi rapid cauza problemei si o va remedia rapid.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Ce poate merge prost in caz de defectiune a senzorului?

arrow

In zilele noastre, masinile sunt echipate cu majoritatea senzorilor si, in cazul unei defectiuni a catorva dintre ele, masina va incepe sa va demonstreze acest lucru foarte clar, functionarea instabila a motorului, a electricitatii si a masinii in ansamblu. Serviciul nostru auto va gasi un senzor necorectat si il va inlocui. Exista, de asemenea, posibilitatea ca unitatea de control sa inceapa sa esueze, caz in care serviciul auto va verifica, de asemenea, eventualele defecte ale unitatii si va putea sa o remedieze fara a parasi serviciul.

Ce alte servicii aveti?

arrow
Avem o gama completa de servicii pentru toate masinile. In serviciul nostru auto exista posibilitatea de a efectua un diagnostic complet al motorului, precum si de a diagnostica toate dispozitivele si mecanismele si de a completa imediat o cerere de reparatii in serviciul nostru auto

Cum va contactez pentru a comanda un serviciu?

arrow
Ne puteti contacta prin numarul de telefon + 37360905555 sau prin contactele listate pe site.

Pentru a comanda, sunati-ne la numarul sau lasati o solicitare pe site