Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Firmware-ul unității electronice de control

Unitatea de control electronic este centrul care colectează date și reglează funcționarea mașinii. ECU reglementează următoarele sisteme: injecția de combustibil, controlul climatizării, detectează defecțiunile senzorilor și informează despre problema lor, monitorizează gazele de emisie. 

Pentru ce este firmware-ul ECU?

Unitatea de control electronic nu are întotdeauna nevoie de firmware. Firmware-ul este cel mai adesea necesar doar de șoferii experimentați care știu să aibă grijă de mașină, precum și să monitorizeze funcționarea acesteia. Firmware-ul ECU este necesar pentru a eluda unele restricții din fabrică, deoarece inițial ECU limitează puterea de funcționare a motorului la standardele de mediu. Dar este posibilă și apariția unor erori sau erori în funcționarea ECU din cauza unui scurtcircuit. Structura firmware-ului ECU:
1. Efectuarea diagnosticării întregii mașini, deoarece este imposibil să efectuați firmware pe o mașină care funcționează incorect. 

 

2. Citirea ECU original pentru a comanda calibrarea pe ea.

3. Ocolirea sistemului de protecție, dacă există, și instalarea unui nou firmware ECU. Verificarea sistemului pentru erori sau erori.

4. Testul rulează.

Firmware-ul ECU nu este o procedură complicată, dar ar trebui să fie încredințat stațiilor de service auto, deoarece este necesar ca profesioniștii să diagnosticheze mașina, astfel încât în serviciile auto vă vor ajuta cu firmware-ul ECU, deoarece comenzile de calibrare a ECU sunt efectuate de la serviciile auto. Care sunt avantajele noului sistem ECU față de cel vechi? Creșterea activității motorului cu ardere internă, accelerarea rapidă, pedala de gaz este reglată mai repede, reducând turbos. Cu toate acestea, nu uitați de dezavantaje: calitatea emisiilor se deteriorează, ceea ce afectează negativ mediul, este necesar să umpleți mașina numai cu combustibil de înaltă calitate. Dacă aveți nevoie de firmware-ul ECU, atunci serviciul auto CasaAuto oferă serviciile sale. Prezența experienței în firmware-ul ECU, diagnosticarea de înaltă calitate, precum și verificarea după instalarea unui nou sistem disting CasaAuto de alte servicii. CasaAuto Car service este asistentul dvs. de încredere în rezolvarea problemelor cu mașina.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Există întotdeauna nevoie de firmware ECU?

arrow

Motivele firmware-ului ECU pot fi diferite, dar nu toate sunt obligatorii. Singurul firmware obligatoriu este necesar după înlocuirea ECU.