Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Înlocuirea radioului auto standard in Moldova

Unul dintre sistemele auto de care o mașină se poate lipsi, dar un șofer nu poate este un sistem audio. Radioul auto este unul dintre nodurile sistemului audio care permite șoferului să aleagă ce va suna în mașină și să regleze volumul. Cu toate acestea, uneori este nevoie să înlocuiți radioul cu unul mai perfect sau în cazul unei defecțiuni a sistemului audio. În astfel de cazuri, dacă nu înțelegeți sistemele audio, este mai bine să încredințați serviciile auto.

Unde pot înlocui radioul?

În timp, calitatea radioului obișnuit se poate deteriora și acesta este un proces natural care poate fi întârziat, dar nu evitat în niciun fel. Când cumpărați un radio nou, trebuie să vă asigurați că este compatibil cu sistemul dvs. audio, deoarece cel Nou nu numai că nu va putea reda ca vechiul radio, ci, dimpotrivă, va degrada calitatea sunetului. De asemenea, nu uitați dimensiunile, deoarece dacă cumpărați o dimensiune mai mică, radioul va fi instabil, iar cu dimensiuni mari va fi necesar să interferați cu electronica mașinii. Pentru a evita astfel de probleme, Serviciul CasaAuto vă oferă serviciile sale. În serviciul nostru veți putea alege un radio care să se potrivească mașinii dvs. Veți fi instalat și verificat calitatea întregului sistem audio datorită personalului calificat și echipamentelor profesionale. CasaAuto are o vastă experiență și rezolvă problemele fiecărui proprietar de mașină legate de vehiculul său.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Ce fel de radio ar trebui să aleg?

arrow

Atunci când alegeți un radio, este necesar să țineți cont de dimensiunea standardului dvs. și a celui nou dorit, merită, de asemenea, să aveți grijă de compatibilitatea cu ECU. Radioul potrivit vă poate ajuta să ridicați în serviciul nostru auto