Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Repararea regulatorului de geam

Ridicatorul de geamuri este un mecanism incorporat in usa vehiculului, care este proiectat sa ridice si sa coboare geamurile laterale. Acesta este activat prin apasarea unui buton. Utilizarea unui ridicator de geamuri actionat electric face ca soferul si pasagerii sa se simta cu adevarat confortabil. Mai ales dupa ce a decis sa inlocuiasca cu succes instalatia electrica a vehiculului.

Este posibil ca mecanismul care este responsabil pentru deplasarea geamurilor sa nu mai functioneze dupa ce cheia de contact a fost rotita. Aceasta inseamna ca exista o defectiune. Pentru a o remedia, trebuie gasita cauza exacta a defectiunii. De regula, deschizatorul de ferestre trebuie reparat in astfel de cazuri.

Care sunt semnele evidente ale unei defectiuni? Este rau daca: functionarea sa este incetinita; se aude un zgomot neobisnuit atunci cand geamurile sunt ridicate sau coborate; nu exista nicio reactie dupa apasarea butoanelor; geamurile se coboara singure sau se misca brusc; inchiderea si deschiderea sunt incomplete.

Urmatoarele defectiuni pot fi considerate cele mai frecvente:

  • motorul electric se defecteaza;
  • contactul dintre unitatea de comanda si sistemul de ridicare a geamului este rupt;
  • cablul care actioneaza mecanismul se rupe;
  • butoanele de la usi se defecteaza.

Pentru a rezolva problema, va trebui sa inlocuiti toate sau cel putin o parte din piesele mentionate mai sus. Si nu uitati sa inlocuiti cutia de sigurante.

Pentru informare, reparatiile sunt considerate o operatiune consumatoare de timp si solicitanta, care necesita o anumita indemanare, precum si utilizarea unor unelte speciale. Aceasta necesita indepartarea completa a tapiteriei usii, a carei refixare este aproape imposibila fara a fi deranjata. Pentru a evita alte daune care ar putea fi cauzate de lipsa de experienta, lucrarea trebuie incredintata unui mester cu experienta.

Specialistii de la CasaAuto sunt pregatiti sa inspecteze cu atentie mecanismul defect si sa identifice cauza reala a defectiunii. Acestia vor dezasambla cu usurinta usile, vor repara piesele si vor aplica lubrifiant. De asemenea, acestia vor verifica cu atentie functionarea ridicatorului de geamuri dupa ce defectiunea a fost eliminata cu succes. Pentru ca serviciul de reparare a ridicatoarelor de geamuri sa devina o realitate pentru Dvs, expediati o cerere prin intermediul site-ului sau contactati managerul nostru la numarul de telefon indicat.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Cum esueaza liftul ferestrei?

arrow

Luati in considerare cele mai populare defectiuni ale dispozitivului de ridicare a ferestrelor, instalarea componentelor substandard sau defecte, precum si umiditatea sau umezeala conduc la un scurtcircuit al componentelor electrice ale dispozitivului de ridicare a ferestrelor.

Ce alte servicii aveti?

arrow

Puteti comanda un serviciu de reparatii pentru ridicarea ferestrelor: lustruirea parbrizului, inlocuirea parbrizului. De asemenea, efectuam un diagnostic complet al masinii pentru toate tipurile de defecte si defectiuni.

Cum va contactez pentru a comanda un serviciu?

arrow
Ne puteti contacta prin numarul de telefon + 37360905555 sau prin contactele listate pe site.

Pentru a comanda, sunati-ne la numarul sau lasati o solicitare pe site