Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Schimbarea bujiilor in Chisinau

Bujia provoaca scanteia necesara pentru aprinderea amestecului aer-combustibil. Un semn de epuizarea acestei parti este, de exemplu, cresterea consumului de combustibil, precum si functionarea neuniforma a motorului. In acest caz, este imposibil de a evita schimbarea bujiilor auto. Umplerea rezervorului cu combustibil de calitate superioara joaca un rol important in prelungirea duratei de viata a acestora.

Inlocuirea bujiilor incandescente auto – este un serviciu important

In dependenta de motor si producator, este recomandat de inlocuii bujiile incandescente intr-un interval de la 20 pana la 100 mii de km. Dar merita de luat in considerare faptul, ca in zilele noastre, la motoarele din ce in ce mai avansate din punct de vedere tehnologic, o bujie eficienta a devenit mult mai important decat cativa ani in urma. Cu un pret relativ mic a bujiilor auto si inlocuirea acestora, merita de schimbat de asemenea si filtrele (in fiecare an sau la fiecare 20 de mii de km).

Si, desigur, ar trebui sa verificati intotdeauna frecventa recomandata corespunzator instructiunilor producatorului auto. Oficial, sunt stabilite intervale diferite pentru inlocuirea bujiilor auto. Mult depinde, de asemenea, de tipul si calitatea lor. Cele mai durabile – sunt produse din iridiu si platina.

De a verifica starea bujiilor cel mai bine este in timpul controalelor auto anuale. Daca izolatorii bujiilor incandescente au un strat gri sau maro, in acest caz este un semn de stare buna. Deteriorarea mecanica, culoarea neagra, aparitia uleiului sau a cenusii este un semn ca este timpul pentru inlocuirea bujiilor, si de preferat la un pret normal. Apropo, merita sa acordarati atentia dvs. si firelor de aprindere.

Inlocuirea bujiilor incandescente auto la CasaAuto

Functionarea neuniforma a motorului, problemele cu pornirea, scaderea puterii, marirea consumului de combustibil – sunt semnele care pot indica necesitatea inlocuire bujii incandescente. Este important sa ne amintim: inlocuirea bujiilor auto se face prin actualizarea intregului set, si nu a pieselor individuale. Lasati acest lucru in mainile potrivite a angajatilor CaseiAuto. In centrul nostru auto din Chisinau, inlocuirea bujiilor se realizeaza rapid, eficient si la un pret rezonabili.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Care este frecventa inlocuirii lumanarilor?

arrow

Se recomanda schimbarea lumanarilor dupa 30.000 km de kilometraj. Verificati daca lumanarile ar trebui sa fie dupa o functionare prelungita a motorului, cel mai bine este sa aveti grija de o calatorie lunga.

Cum sa intelegeti ca este timpul sa schimbati lumanarile de pe masina?

arrow

Caracteristica principala este o pornire dificila a motorului, precum si o crestere a consumului de combustibil, o scadere a tractiunii si a dinamicii motorului, functionarea instabila a motorului la ralanti.

De ce altfel s-ar putea ca motorul sa nu porneasca?

arrow

Lumanari, desi unul dintre elementele importante ale motorului, dar nu cel principal. Motivul pentru care motorul nu porneste poate consta in faptul ca demarorul dvs. nu functioneaza – iar demarorul, la randul sau, nu este un motor electric mare care creeaza cuplu. Exista, de asemenea, posibilitatea ca motivul sa se afle in generator sau baterie. Dar ceea ce este cel mai rar lucru care poate esua este sistemul de alimentare cu combustibil. Dupa cum intelegem, pot exista multe motive, cel mai ieftin mod de a-l rezolva este prin diagnosticarea motorului