Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Reglarea corecta a farurilor la perete in Chishinau

Cine nu cunoaste ca factorul crucial pentru siguranta conducatorului, a pasagerilor si a pietonilor este buna functionare a ”ochilor” vehiculului? De aici si importanta de verificarea si reglarea farurilor in timp util si cu atentie.

Reglarea corecta a farurilor

Care sunt semnele sigure ca este ceva in neregula cu sursele de lumina ale prietenului tau cu patru roti? De exemplu, atunci cand aprindeti farurile spre masinile care vin din sens opus pe intuneric si acestea nu reactioneaza deloc. De asemenea, atunci cand fasciculul de faza lunga nu este comutat pe cel de faza scurta sau cand nu puteti vedea drumul pe timp de noapte. Aceste variante indica o problema: faruri care nu sunt aliniate sau sunt stinse. Exista cu siguranta o problema. O puteti rezolva operativ doar prin corecta reglarea farurilor in Chisinau. Pe langa aceasta, puteti sa profitati de serviciile de vopsire si lustruire a farurilor de la CasaAuto.

Daca acest lucru nu se face la timp, este posibil sa fiti orbit de soferii care vin din sens opus si sa cresteti astfel riscul unui accident. In plus, daca intensitatea luminii este prea mica, este posibil sa recunoasteti obstacolele prea tarziu si sa nu le puteti evita.
Sa presupunem ca setarile pentru faza lunga sau faza scurta sunt incorecte - aveti un caz de unghi prea mare. Astfel, farurile sunt setate incorect, iar vehiculul nu poate ilumina suficient drumul. Acest lucru duce la o vizibilitate limitata si pune in pericol siguranta rutiera.
Ar trebui sa luati situatia in propriile maini doar daca stiti exact ce aveti de facut. Este mult mai acceptabil sa apelati la un profesionist competent. Intr-un atelier specializat, farurile pot fi reglate rapid si ieftin dupa inlocuirea becurilor. Aceasta este o procedura speciala care dureaza doar cateva minute. Ea se realizeaza cu ajutorul unui dispozitiv de aliniere a farurilor care ofera intotdeauna un rezultat exact. Cu toate acestea, daca trebuie schimbat ceva la lumini, este posibil sa dureze mai mult.

Reglarea farurilor la perete in CasaAuto !

Prin urmare, este necesar sa se afle care este cauza problemei si sa se ia masurile corespunzatoare. Posibil ca unul dintre becuri se apropie de sfarsitul duratei de viata sau poate ca este montat incorect sau este murdar. Sau reflectorul becului este murdar. Daca luminile sau senzorii sunt defecte, trebuie sa va asteptati ca autovehiculul Dvs sa ramana in atelierul CasaAuto pentru o perioada mai lunga de timp. Specialistii nostri voi ajuta cu reglarea corecta a farurilor !

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

De ce trebuie sa reglez farurile?

arrow

Reglarea farurilor este necesara pentru o calatorie confortabila pentru dvs. si pentru masinile care se apropie, deoarece farurile nu vor crea un efect orbitor pentru masinile care se apropie, iar drumul va fi bine luminat pentru dvs. ca sofer.

Ce alte servicii aveti?

arrow
Putem diagnostica intreaga masina, precum si, in plus, puteti trece prin diagnosticarea computerizata a masinii dvs. Vino la serviciul nostru auto, Va vom ajuta cu solutia.

Trebuie sa ma preinregistrez pentru serviciile de service auto?

arrow
Este necesar sa faceti o programare pentru serviciile de service auto in avans, acest lucru se poate face prin telefon sau prin completarea unui formular special pe site-ul nostru.

Pot comanda alte servicii de la tine?

arrow
Da, avem o gama larga de servicii. De asemenea, puteti cumpara anvelope pentru masina dvs. in magazinul nostru.