Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

înlocuirea etanșărilor tijei supapei

Inelele pistonului – sunt elemente care sigileaza pistoanele motorului in cilindri. Ele sunt produse in forma de cercuri metalice incorporate in caneluri speciale pe suprafata exterioara a fustei pistonului. Inlocuirea inelelor pistonului si a capacelor de ulei devine o necesitate in anumite circumstante si ar fi mai bine la un pret acceptabil. 

Necesitatea de a schimba inelele pistonului si garnitura ale tijei supapei

Defectarea inelelor de mai sus duce la o deteriorare a compresiei si a functiilor uleiului de motor. In cazuri extreme de uzura a inelelor pistonului, pistoanele care functioneaza in cilindri pot sa se incovoaie, ceea ce poate duce la uzura rapida a acestora si la zgomotul specific la ralanti. In acest caz, este timpul sa aflati: cat costa inlocuirea inelelor pistonului?

De obicei, in timpul efectuarii acestei proceduri, va fi necesara indepartarea pistoanelor motorului. Chiulasa motorului este scoasa din bloc si baia de ulei este indepartata. Prin desurubarea picioarelor tijei de legatura, se poate scoate pistoanele impreuna cu tijele de legatura deasupra prin gaurile cilindrului. Uneori este necesar, printre altele, de inlocuit garnitura ale tijei supapei. 

Pentru ca, aceste elemente sunt fabricate din cauciuc, care este supus uzurii si incepe sa scurga o cantitate mare de ulei, ceea ce creste consumul acestuia. Deci, inlocuirea garniturii ale tijei supapei va deveni cea mai buna optiune.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani

Inlocuiti garnitura ale tijei supapei la Casaauto

Atunci cand se instaleaza inelele noi, se acorda atentie starii pistoanelor si inchiderii corecte a incuietorilor fiecarui inel. Pentru montarea pistoanelor cu inele noi in cilindri, este nevoie de un instrument special numit compresor cu inel cu piston. La insurubarea tijei de legatura la fusul arborelui cotit, este necesar sa se verifice gradul de uzura a captuselilor de rulment.

La instalarea chiulasei, va fi necesar de instalat o garnitura noua. De asemenea, se recomanda inlocuirea uleiului de motor si filtrarea, si instalarea unei noi curele s mecanismului de distributie a gazelor.

Doriti sa aflati cat costa inlocuirea inelelor cu piston si garniturii ale tijei supapei la cel mai bun pret? Intrebati managerul Casaauto! 

Intrebari frecvente

Cat de des trebuie de schimbat garnitura ale tijei supapei?

arrow

Dupa kilometrajul aproximativ de 20-30 mii de km.

Ce simptome pot indica necesitatea inlocuirii capacelor pistonului?

arrow

In situatii cand compresia scade brusc, consumul de combustibil creste si motorul incepe sa se porneasca prost – acestea sunt semne sigure ale unei probleme.

Prin ce semne se poate stabili, ca garnitura ale tijei supapei sunt in stare de uzare?

arrow

In situatii cand consumul de ulei a crescut semnificativ, iar gazele de esapament au o nuanta albastra in timpul incalzirii motorului.

De ce aleg soferii moldoveni CasaAuto?

arrow

Pentru ca, noi efectuam o gama larga de servicii de intretinerea auto la cel mai inalt nivel profesional posibil.