Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Masurare compresie la motor diesel - pret mic

Necesitatea masurarii compresiei

Bineinteles, in timpul functionarii oricarui vehicul, componentele si ansamblurile sunt supuse unei uzuri constante. Acest lucru poate duce la necesitatea de a masura compresia motorului. Reamintim ca gradul si viteza de uzura depind de o serie de factori:

  • diligenta soferului de a se ingriji de prietenul sau pe patru roti;
  • stilul de conducere;
  • calitatea carburantilor si a lubrifiantilor.

In cazul in care compresia este scazuta, inelele pistonului sunt uzate si sistemul de distributie nu este setat corect. De exemplu, sunt probabile reglarea necorespunzatoare a supapelor si uzura cilindrilor din cauza vechimii sau a intretinerii insuficiente a motorului cu ardere interna. Astfel, masurarea compresiei in motor devine solutia principala.

Masurarea compresiei in cilindri la CasaAuto

Este interesant faptul ca calitatea combustibilului si a lubrifiantilor determina rata de uzura a cilindrilor si a grupului de pistoane. In cazul in care exista aceasta defectiune si alte dereglari, trebuie comandata masurarea compresiei cilindrilor. La urma urmei, grupul de piese mentionat mai sus este in mod clar in neregula. 

Personalul de la centrul de deservire CasaAuto specializat pentru autovehicule ”ЮТЭК” este pregatit sa masoare compresia motorului cu ardere interna. Acest lucru se face cu o precizie maxima, folosind un manometru de compresie profesional corect. In caz contrar, in cazul unor citiri inexacte, imaginea reala ramane necunoscuta. Masurarea compresiei diesel la un pret accesibil - acesta este modul nostru de lucru

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Care ar trebui sa fie compresia?

arrow

Aproximativ la fel in fiecare dintre cilindri.

Ce inseamna compresie scazuta?

arrow

Despre o defectiune a motorului cu ardere interna si ca o parte a motorului cu ardere interna trebuie reparata sau revizuita.

Cât costul de măsurare a compresiei motorului?

arrow

Serviciul de inlocuire a compresiei este intotdeauna privit diferit, totul depinde de ce fel de motor si model de masina aveti, dar ne puteti suna oricand la numarul de telefon afisat pe site sau venind la mecanicul nostru si va va spune pretul exact.

Unde sa mergi pentru ajutor?

arrow

Pentru masurarea compresiei, vizitati serviciul nostru, unde vor fi efectuate diagnostice de inalta calitate a motorului cu ardere interna, vor fi pregatite recomandari si toate problemele cu vehiculul dumneavoastra vor fi rezolvate.