Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Repararea motorului auto in Chisinau

Motorul este, fara indoiala, cel mai important element al oricarui vehicul - este ”inima” automobilului. Functionarea acestuia determina confortul si usurinta de exploatare a vehiculului, precum si siguranta soferului si a pasagerilor la drum. Fiecare motor are o anumita durata de viata, care poate fi scurtata din cauza utilizarii excesive si a altor factori. O masina cu un kilometraj ridicat necesita o intretinere preventiva obligatorie. In caz contrar, o revizie majora este inevitabila.

Necesitatea revizia motorului masinii

Revizuirea motoarelor necesita mult timp, multa munca, este complicata si destul de costisitoare. Pretul va poate descuraja. Cu toate acestea, daca amanati revizia, riscati nu numai sa complicati viata pe viitor din cauza pagubelor financiare mai mari, ci si sa ajungeti in timpul calatoriei cu un motor care s-a blocat definitiv.

Reparatia capitala a motorului

Centrul de deservire auto CasaAuto efectueaza diagnosticari si revizii complete ale motoarelor de la diversi producatori. Dar mai intai trebuie descoperite cauzele deteriorarilor si trebuie determinate daunele. Asadar, urmatoarele probleme duc de obicei la reparatii:

  • exista o crestere a emisiilor de gaze de esapament;
  • apar zgomote neobisnuite la pornirea motorului sau in timpul conducerii;
  • creste consumul de combustibil sau de ulei;
  • daca apar probleme la pornire sau o scadere a turatiei, atunci se impune cu siguranta o revizie a motorului;
  • apar erori in tabloul de bord.

Veti avea nevoie de o revizie a motorului dupa o verificarea sistemului in cazul in care sunt identificate probleme grave sau in cazurile in care daunele sunt deja evidente. Motorul este dezasamblat, unele componente sunt inlocuite, cilindrii sunt detasati si se monteaza noi piese ale grupului de pistoane.

Face o revizie a motorului cu CasaAuto !

Numai o asistenta profesionista va fi cat se poate de eficienta pentru a va repune vehiculul in stare de functionare. La CasaAuto efectuam revizii de motoare in Chisinau la cel mai bun pret posibil. 

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Exista masuri care trebuie luate inainte ca motorul sa fie reparat?

arrow

Da, este necesar sa depanati piesele unitatii de alimentare.

Ce se face mai revizie a motorului?

arrow

In timpul lucrarilor, daunele sunt eliminate, piesele sunt inlocuite si se efectueaza intretinerea preventiva completa a motorului.

Ce centru auto sa alegeti pentru revizia motorului?

arrow

Casa Auto. Specialistii nostri vor putea readuce masina dumneavoastra la puterea, durabilitatea si caracteristicile din fabrica de odinioara. Masina va merge ca noua!

Care este principalul rezultat al reviziei?

arrow

Lucrul la timp va va salva masina de toate defectiunile si va imbunatati calitatea motorului. Tinem mereu cont de recomandarile producatorului si folosim inovatii tehnologice progresive.