Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Schimbarea filtrului de combustibil in Chisinau

Filtrul de combustibil contribuie la protectia optima a motorului impotriva murdariei si a prafului. Cu cat este folosit mai mult timp, cu atat este mai putin practicabil. Acest lucru are un impact asupra functionarii ulterioare a grupului motopropulsor. Regulata Inlocuirea filtrului de combustibil auto previne reparatiile costisitoare.

De ce este necesar sa inlocuiti filtrul de combustibil

Intervalele de functionare trebuie sa fie in conformitate cu recomandarile producatorului auto. Kilometrajul recomandat poate fi foarte mare. Unii producatori considera ca este necesar sa inlocuiti filtrul de combustibil la fiecare 30 de mii de km, iar in alte cazuri - pana la 100 de mii de km. dar acestea sunt valori extreme., iar in alte cazuri pana la 100 de mii de km. Dar acestea sunt valori extreme. In cazul in care distanta medie pe parcursul anului este de pana la 20 de mii de km, o solutie mai buna ar fi schimbarea filtrelor o data pe an, atunci cand vehiculul parcurge distante scurte. Mai ales atunci cand vorbim de masini diesel. Astfel, inlocuirea filtrului de motorina previne defectiunile si evita costurile grave datorate deteriorarii sistemului de injectie.

Inlocuirea filtrului de combustibil auto la CasaAuto

Inlocuirea filtrului de motorina este atat de ieftina in comparatie cu costul defectiunilor pe care le poate provoca un filtru infundat, incat nu merita sa amanati operatiunea la nesfarsit. Va fi mult mai ieftin decat sa reparati o defectiune datorata neglijarii procedurii. Inlocuirea filtrului de combustibil se face la un pret accesibil la CasaAuto - alaturati-va noua!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

De ce sa schimbati filtrul de combustibil din masina?

arrow

Filtrul de combustibil trebuie schimbat astfel incat sistemul de injectie a combustibilului sa nu fie infundat cu elemente de poluare care intra in rezervorul de combustibil in timpul realimentarii.

Cat de des trebuie schimbat filtrul de combustibil?

arrow

Producatorii marcilor auto mondiale recomanda schimbarea filtrului de combustibil la fiecare 25 de mii de km.

Cat costa inlocuirea filtrului de combustibil?

arrow

Costul inlocuirii filtrului de combustibil depinde de modelul masinii si de anul de fabricatie

Cum sa va inscrieti pentru service auto in Chisinau?

arrow

Pentru a va inscrie la un service auto in Chisinau, trebuie sa completati un formular special pe site sau sa sunati telefonic.