Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Reglarea supapelor auto

Reglarea supapelor la un motor de masina – este un serviciu, de care majoritatea proprietarilor de automobile probabil ca nici nu au auzit. Vizitand autoservice-ul cu un automobil modern, oamenii schimba, de obicei, fluidele si filtrele, cureaua sau lantul trenului de supape cu accesorii si atat.

Necesitatea de a reglarea supapelor

Motoarele moderne, cel putin teoretic, au devenit unitati, care „nu necesita” intretinere. Si numerosi proprietari auto uita de inlocuirea regulata a lubrifiantilor. Producatorii recomanda insistent comandarea intretinerii dupa zeci de mii de kilometri. Deci, de aceste piese auto pur si simplu se uita. Si de asemenea, mecanica devine adesea o rutina – in timpul inspectiei autovehiculului, se schimba doar fluidele si filtrele principale. Cum ramane cu procedurile mai complexe? Se apeleaza la ele, doar daca semnele ingrijoratoare s-au manifestat deja! In legatura cu acesta, una dintre cele mai ignorate activitati de service este reglarea supapelor a motorului auto.
Interesant ca, modelele moderne de automobile necesita intretinere regulata pentru a asigura functionarea corecta a unitatii de antrenare. Daca producatorul recomanda reglarea ciclica a supapelor masinii, iar soferul ignora acest lucru, atunci in viitorul apropiat el va trebui sa se adreseze pentru efectuarea repararii complete a motorului.

Reglarea supapei motorului la CasaAuto in Chisinau

Petrecerea unei astfel de proceduri pentru majoritatea modelor mai vechi este necesara. Cu toate acestea, cel mai adesea reglarea supapelor motorului auto este necesara pentru motoarele echipate cu doua supape pe cilindru. 
Cum se poate de inteles, daca automobilul dvs. are nevoie de modificari periodice? Si unde de aflat despre costul reglaj supape chisinau? Cel mai simplu mod – este sa aflati de la un mecanic bun despre asta, contactand reprezentantii auto sau consultandu-se cu un specialist. Nu trebuie sa va duceti departe – la CasaAuto se poate regla supapele de pe motor la un pret accesibil.
Exista oare o conditie obligatoare pentru a petrece aceasta operatiune?
Da, procedura de reglare trebuie efectuata numai pe un motor rece!
Cat de des trebuie de efectuat reglarea supapelor masinii?
La fiecare 50-80 de mii de km.
Ce se va intampla daca se ignora aceasta procedura?
Se va schimba modul termic al decalajului, ceea ce va afecta in mod negativ resursa si functionarea motorului.
Care modalitate de reglare a supapelor se utilizeaza cel mai des?
De regula, se aleg saibe corespunzatoare cu grosimea dorita, acestea se introduc intre impingatorul supapei si cama arborelui cu came.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Exista o conditie prealabila pentru aceasta operatiune?

arrow

Da, reglajul trebuie facut doar la motor rece!

Cat de des trebuie sa reglati supapele masinii dvs.?

arrow

La fiecare 50-80 mii km.

Ce se intampla daca sari peste aceasta procedura?

arrow

Regimul termic al golului se va modifica, ceea ce va afecta negativ resursele si functionarea motorului.

Care este metoda de reglare a supapelor cel mai frecvent utilizata?

arrow

De regula, sunt selectate saibe cu grosimea necesara, acestea sunt introduse intre ridicatorul supapei si camea arborelui cu came.