Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Reparatii si schimbarea turbine in Chisinau

Turbina masinii, ca optiune suplimentara a motorului, este proiectata pentru a utiliza energia gazelor de esapament. Acest lucru creste semnificativ puterea motorului.

Necesitatea inlocuirii turbinei

Retineti ca inlocuirea turbinei este un concept general. Deoarece atat inainte, cat si in timpul instalarii unei noi componente, trebuie efectuate mai multe operatiuni pentru a asigura o reparatie de cea mai buna calitate posibila. Din nefericire, unele ateliere trec adesea cu vederea aceste proceduri importante din dorinta de a obtine profit. Iar clientii insisi ar dori ca serviciul sa fie cat mai ieftin posibil.

Cu toate acestea, este foarte important sa se diagnosticheze corect problema. Daca nu se stie niciodata de ce turbina nu mai functioneaza, instalarea unei noi turbine este practic imposibila si extrem de riscanta. Chiar si cateva sute de kilometri parcursi cu o unitate noua dupa inlocuirea turbinei la masina pot duce la defectarea acesteia. De exemplu, daca sistemul de lubrifiere nu pompeaza ulei catre element.

Inlocuirea si reparatia turbinei la CasaAuto

Nu este surprinzator, deoarece un turbocompresor recuperat costa o suma, iar unul nou este de zeci de ori mai scump. Daca se adauga manopera si timpul, aceasta procedura poate deveni foarte costisitoare. De aceea, multi oameni prefera sa comande reparatia turbinei. Daca se face corect, va avea un efect pozitiv sub forma prelungirii duratei de viata a sistemului de supraalimentare cu inca 100-200 de mii de km. Pe de alta parte, o lucrare facuta neglijent si ieftin va reduce sansele conducatorului de a-si mai folosi masina. Acest lucru se intampla adesea atunci cand cineva doreste sa vanda rapid o masina ”reparata”.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani

Doriți să comandați reparația sau înlocuirea unei turbine la cel mai bun preț în Chișinău? Atunci ar trebui să știți că aceste și alte servicii sunt oferite eficient la CasaAuto!

Intrebari frecvente

Ce trebuie facut inainte de a inlocui turbina?

arrow

Verificati presiunea uleiului si blocarea conductelor de ulei de alimentare si de indepartare a lubrifiantului din turbocompresor.

In ce circumstante este necesara inlocuirea acestei unitati?

arrow

In cazul detectarii oricaror probleme grave, uneori in scop preventiv.

La ce ar trebui sa se acorde o atentie deosebita?

arrow

La furtunul de ventilatie al carterului. Daca este murdar, va interfera cu functionarea si va ingreuna scurgerea uleiului din turbina.

Cat de des este necesar un test de scurgere si schimbarea uleiului?

arrow

Dupa ce a condus aproximativ 100 km, soferul nu interfereaza cu verificarea tuturor conexiunilor pentru scurgeri. Dupa 1000 km, uleiul trebuie inlocuit cu unul nou.