Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Sudura metalica in Chishinau

Sudarea metalelor poate fi definita ca fiind procesul de imbinare a elementelor folosind caldura, fuziunea sau un mediu de sudare. Aceste masuri sunt cele care definesc tipurile specifice de sudura. Fiecare solutie are propriile sale caracteristici, care fac posibila combinarea diferitelor tipuri de materiale si utilizarea sudurii intr-o zona strict definita.

Sudarea cu arc metalic este de departe cea mai populara metoda, cel mai des utilizata in lacatuserie, dar si in productia industriala si in fieraria artistica. Aceasta permite sudarea unor piese metalice de mari dimensiuni - totul datorita producerii unor temperaturi foarte ridicate de cel putin 3000 °C. Caldura este degajata in arcul electric - intre electrod si piesa de prelucrat. Sudarea cu discuri cu electrozi acoperiti faciliteaza imbinarea otelului, fierului, aluminiului, aliajelor de cupru si nichel.

Sudarea cu arc metalic protejat cu gaz utilizeaza un arc electric care este creat intre electrod si materialul care urmeaza sa fie sudat. Cu toate acestea, cel mai important rol este jucat de fluxul de gaz de protectie. Acesta este cel care protejeaza balta de metal lichid. Iar sudarea cu argon permite imbinarea materialelor intr-un mod in care practic orice metoda traditionala nu poate fi realizata.

Exista pana la 3 metode diferite de sudare cu arc metalic. Gazul inert este utilizat in cazul metalelor si aliajelor neferoase - de exemplu, aluminiu sau cupru. Celalalt mijloc este reprezentat de gazul activ. Se utilizeaza pentru imbinarea otelului structural. In acest mod se efectueaza si reparatiile de caroserie.

Sudarea cu arc submersibil se utilizeaza de obicei atunci cand se lucreaza cu metal in mod automat pe linii speciale. Aceasta metoda permite realizarea de suprafete cu flux liber, sudarea placilor de diferite grosimi si, de asemenea, ajuta la asamblarea structurilor mari de otel. In acest caz, materialele sunt imbinate cu ajutorul unui electrod special acoperit. Aceasta este probabil cea mai comuna pulbere granulata.

Tehnica de sudare a metalului cu sarma cu strat de flux autoprotejat este utilizata in constructiile navale, deoarece este ideala pentru structurile de otel. In plus, este de departe cea mai eficienta si mai simpla metoda de prelucrare a metalului. Spre deosebire de omologul sau cu arc protejat cu gaz, sudarea se realizeaza fara utilizarea gazului de protectie.

In plus fata de metodele mentionate mai sus, se pot distinge alte cateva. Unul dintre acestea este, de exemplu, un sistem de sudare hibrid, adica o combinatie de sudare cu arc electric si sudare cu laser. O alta metoda este sudarea cu plasma, in care se focalizeaza un arc electric. Sudarea cu laser a metalului la un pret normal, realizata cu un fascicul cu acelasi nume, este cunoscuta din productia de mare volum. Pe de alta parte, aliaje precum tungstenul-cupru sau niobiu-cupru, care nu pot fi imbinate prin alte metode, sunt imbinate prin sudare speciala. Electrogazul, electroscoria, termitele, hidrogenul si sudarea la rece sunt cu siguranta frecvente.

Taierea metalelor prin sudare si toate tipurile de sudura metalica sunt disponibile la CasaAuto fara exceptie. Faceti comanda acum - nu va vom dezamagi!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Cum sa plasezi o comanda?

arrow

Inregistreaza-te online pe site-ul nostru si iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

 

De ce noi?

arrow

Specialistii nostri garanteaza o inalta calitate si o abordare individuala a fiecarei sarcini.

 

Cum a aparut sudarea metalelor?

arrow

Sudarea metalelor este folosita nu numai in industria auto, ci si in multe alte infrastructuri, in timp ce putini oameni stiu ca a aparut datorita unui fizician rus in secolul al XIX-lea.