Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Indreptarea si Reconditionarea jantelor in Chisinau

Trecerea peste o bordura sau o groapa in drum poate duce la necesitatea de a regenera anumite parti ale masinii. Alinierea jantelor aproape de casa pare, la prima vedere, o sarcina simpla. Cu toate acestea, este necesara o cunoastere aprofundata a materialelor si a modului de functionare a dispozitivelor pneumatice. Pentru a face acest lucru in mod corect, veti avea nevoie de o cunoastere si o manipulare temeinica a echipamentului care se repara. Este foarte important sa se evalueze curbura axiala. In principiu, orice directie este posibila. Un comparator cu cadran este potrivit pentru acest lucru, deoarece nu numai ca este foarte precis, dar este si usor de utilizat.

Dupa ce unitatea a fost montata pe arbore, aceasta trebuie fixata in mod corespunzator. In caz contrar, masurarea nu va fi fiabila. Urmatorul pas este aplicarea unui indicator de tip ceas si masurarea deformarii de-a lungul marginii. Prin utilizarea masinilor pneumatice cu actionari eficiente, transformarile pozitive trebuie sa se faca in punctele cele mai deformate, atat pe suprafata interioara, cat si pe cea exterioara.

Reconditionare jante

Deformarea discurilor apare ca urmare a expunerii pe termen scurt la forte mari. Aceasta modifica permanent aranjamentul particulelor de otel, ceea ce duce la o slabire riscanta a unei anumite locatii. Pentru a restabili forma originala a elementului, fragmentul deteriorat trebuie incalzit la o temperatura ridicata. Acesta va reveni incet la forma sa initiala. Cu toate acestea, este clar ca nu va fi 100% fidela originalului atunci cand se indreapta un disc turnat.

O componenta indreptata nu va fi niciodata perfect rotunda, deoarece acest lucru este imposibil din motive evidente. Procesul de fabricare a rotilor are loc in fabrici moderne, cu echipamente de productie de ultima generatie. Indreptarea rotilor este efectuata de un mester intr-un atelier auto. Nu este deloc realist sa readuceti roata la forma 1:1 de dinainte prin alinierea rotilor si montarea anvelopelor. Dupa reparatie, va exista intotdeauna o usoara curbura, insa invizibila cu ochiul liber.

Pentru o performanta optima pe sosea si pentru ca vehiculul sa se deplaseze in siguranta, este important sa se obtina un echilibru perfect, astfel incat centrul de greutate sa se afle exact la mijloc. De asemenea, este logic sa schimbati anvelopele in cazul unei necesitati acute.

Indreptarea jantelor in Casa Auto – garantie siguranta

Indreptarea rotilor forjate inseamna o anumita pierdere de rezistenta. Acest lucru reprezinta un risc clar pentru sofer si pasageri, precum si pentru pietoni. In cazul unui alt eveniment, cum ar fi lovirea unei borduri inalte sau caderea intr-o groapa adanca, exista un risc real ca unitatea sa se rupa in punctul de indreptare.

Pentru a inchiria jante din aliaj si jante plate in Chisinau la un pret excelent, va recomandam sa contactati CasaAuto. Ei va vor acorda ajutorul necesar.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

De ce aveti nevoie de indreptarea discurilor?

arrow

Discurile de indreptare va permit sa eliminati deteriorarea vizibila si marginile discurilor din otel.

 

De ce sa ne alegeti pe noi?

arrow

In service-ul nostru auto exista mesteri calificati datorita carora nu veti regreta ca ne-ati ales.

 

Cum sa ma inscriu cu tine?

arrow

Inregistreaza-te online pe site-ul nostru si iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.