Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Selectare auto in Moldova

Verificarea starii tehnice a masinii inainte de cumparare

In prezent, serviciile de evaluare auto si asistenta in alegerea unei masini, care sunt furnizate de multe statii de service auto din Chisinau, sunt foarte populare in randul cumparatorilor de masini. Astfel de clienti pot fi impartiti in 2 categorii:

  • cei care deja au un vehicul, dar intentioneaza sa il schimbe cu un alt model;
  • cei care achizitioneaza prima masina.

Ambele grupuri trebuie sa verifice starea tehnica a vehiculului inainte de cumparare. Chiar si soferii experimentati nu au adesea competentele necesare. Acestia, la fel ca incepatorii, se pot trezi intr-o situatie neplacuta dupa finalizarea tranzactiei, daca nu apeleaza la timp la specialisti.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani

Alte situatii

Pot aparea alte cazuri cand este necesara o evaluare a starii masinii. Este vorba despre:

✔ Dorinta de a vinde prietenul cu patru roti fara a pierde din pret.

✔ Dorinta de a lua un imprumut garantat de masina, si astfel, de a intelege despre ce suma este vorba.

✔ Posibilitatea de a da in chirie automobilul, fiind necesar de a afla pe ce suma se poate conta in caz de avarie.

✔ Necesitatea de a asigura masina.

Daca aveti nevoie de o evaluare de inalta calitate a starii tehnice a masinii, contactati biroul nostru sau contactati-ne vizitand magazin-online de anvelope din Moldova CasaAuto! Vom ajuta la alegerea unei masini in Moldova.

Intrebari frecvente

Cat costa serviciul de auto selectare in Moldova?

arrow

Costul serviciului este intotdeauna individual, in functie de anul de fabricatie, de costul masinii pe care o cautati si de multe alte conditii. Puteti afla mai multe despre acestea de la specialistii nostri.

Cum se efectueaza selectarea unei masini?

arrow

Se incheie un acord, iar dupa efectuarea unei plati in avans, incepem cautarea si selectarea unei masini in functie de parametrii dvs. Cand gasim o optiune potrivita pentru dvs., specialistul va trimite informatii cu recomandari, daca totul vi se potriveste, va apropiati la un timp stabilit pentru o a doua examinare si incheierea tranzactiei.
 

Cum se efectueaza plata?

arrow

Initial, cand comandati un serviciu, achitati un avans; platiti suma ramasa dupa finalizarea tranzactiei cu vanzatorul. La noi puteti plati in numerar sau cu cardul.

Cum sa comand un serviciu de auto selectare in Moldova?

arrow

Va puteti inscrie si afla toate detaliile apeland la +37360244449

De ce noi?

Pentru ca oferim ajutor la alegerea auto in Moldova si Chisinau - de inalta calitate si la preturi accesibile! Specialistii nostri verifica cu atentie masina si cunosc preturile pentru toate piesele care trebuie schimbate in mod regulat, ceea ce va ajuta la economisirea banilor. Intrucat, de exemplu, nu toata lumea stie cat costa anvelopele noi in Chisinau sau inlocuirea placutelor de frana, iar acestea sunt uneori servicii foarte scumpe. Datorita specialistilor nostri, veti putea evalua viitoarea dvs. masina in functie de meritele sale.

In acelasi timp, clientii nu sunt nevoiti sa se deplaseze. Este suficient de plasat o comanda pe site-ul web si apoi sa urmariti activitatea acesteia online. De indata ce se gaseste o optiune adecvata, CasaAuto va va notifica imediat.

Suntem gata sa selectam o masina in functie de preferintele dvs., sa facem o estimare a valorii masinii si sa verificam istoricul juridic al acesteia (in cazul in care este un vehicul uzat). Puteti oricand sa contactati managerul personal, care va fi bucuros sa va raspunda la toate intrebarile.

Ajutorul la selectarea auto este o sarcina cu care ne descurcam foarte bine!