Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 609 05 555 Contacte companiei
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Lustruirea farurilor in Chisinau

Datorita sticlei netede, transparente si curate a farurilor auto, vehiculul arata foarte atractiv. Acest lucru nu se poate realiza fara lustruirea profesionala si regulata a farurilor auto. Este logic sa incredintam implementarea acestui serviciu numai unei companii specializate de renume.

Lustruirea farurilor auto este o procedura importanta

Multi soferi moderni cred ca lustruirea farurilor auto este o dor procedura ce tine de estetica, cu impact redus asupra performantei. Acest lucru este gresit.

Faptul este ca, daca proprietatile farurilor de transmitere a luminii se deterioreaza, acest lucru duce inevitabil la probleme serioase. Lumina inceteaza sa se disperseze in mod adecvat. Vizibilitatea limitata seara si noaptea afecteaza negativ calitatea manevrarii si contribuie la o crestere semnificativa a riscului de a intra intr-un accident. Dar si exteriorul masinii arat rau, ceea ce strica perceptia generala.

Sticlele moderne a farurilor sunt realizate in principal din policarbonat. Acest material isi pierde caracteristicile originale cu timpul. Acesta este afectate negativ: din interior – de incalzire; din exterior – de nisip, pietricele si murdarie.

Inregistrati-va telefonic +373 609 05 555 (non-stop 24/7)

CasaAuto este alegerea cea mai buna!

Pentru a elimina astfel de probleme, veti avea nevoie de o restaurare profesionala a farurilor in Chisinau. Puteti comanda acest serviciu la centrul auto specializat si de pe site-ul magazinului de vinzare anvelope CasaAuto. Daca se curata si se poliseaza in mod corespunzator farurile, atunci este posibil sa restaurati parametrii din fabrica ai luminii optice.

Daca observati ca lentilele au capatat o nuanta galbuie sau tulbure, iar lumina este slaba si aproape absenta, contactati-ne! Oferim lustruire si restaurare faruri auto de inalta calitate in Chisinau, Tiraspol, Balti si alte orase din Moldova.

Doriti sa aflati cat costa serviciul de lustruire si curatare faruri auto in Chisinau? Preturile sunt afisate in tabelul de mai jos, la fel, le puteti verifica si la angajatii nostri. In orice caz, restaurarea farurilor auto va va costa semnificativ mai putin decat inlocuirea lor.

Intrebari frecvente

arrow

arrow

arrow

arrow
Montarea anvelopelor

Inregistrati-va telefonic

+373 609 05 555

(non-stop 24/7)
Intra in cont
Email*
Parola*
Tine-ma minte