Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Lustruire parbriz in Chisinau

In fiecare zi, vehiculul Dvs este expus la conditii schimbatoare. Printre acestea se numara diversele suprafete pe care circulati, cioburile de piatra, nisipul, praful sau alte resturi rutiere. Ca urmare a factorilor mentionati mai sus, pe geamurile masinilor apar adesea zgarieturi. Deci, ar trebui sa va lustruiti parbrizul in Chisinau.

Geamurile din vehiculul Dvs arata rau? Daca este cazul, atunci inlocuirea geamului auto nu este singura optiune pe care merita sa o urmariti. In ciuda faptului ca este posibil sa excludem problema, procedura nu este ieftina. Si va trebui sa cheltuiti timp si bani in plus pentru a o indeplini in mod corespunzator. Alternativa este lustruirea sticlei de automobil la un nivel profesional ridicat. Adresandu-va la CasaAuto, veti primi o directie clara pentru restaurarea completa a partii din fata a prietenului Dvs pe patru roti. Dupa operatiune, aspectul va fi perfect, iar daunele de natura mecanica nu vor mai fi vizibile. De asemenea, ar trebui sa va ganditi la reglarea farurilor, care este efectuata de specialisti competenti cu o bogata experienta.

Un parbriz zgariat este extrem de inestetic. Cu toate acestea, el nu este singurul motiv pentru care componenta in cauza trebuie sa fie mentinuta in stare buna. Oamenii se gandesc la lustruirea parbrizelor auto in primul rand pentru ca nu vor sa devina victime ale accidentelor. La urma urmei, problema reprezinta o amenintare majora pentru Dvs, deoarece afecteaza vizibilitatea! 

Fie ca plecati intr-o calatorie scurta sau lunga, starea generala a vehiculului ar trebui sa determine daca puteti ajunge cu bine la destinatia finala. Atat pozitia motorului, cat si sistemul de franare sunt esentiale, la fel ca si nivelul de vizibilitate. Zgarieturile, petele si picaturile contribuie la limitarea destul de serioasa a unghiului de vedere.

La urma urmei, exista destule zgarieturi de la stergatoarele de parbriz in cazul in care lumina soarelui este refractata la un unghi gresit - orbindu-l astfel pe sofer. De asemenea, atunci cand conduceti pe timp de noapte, masinile care vin din sens opus va orbesc atunci cand lumina farurilor este difuza. Nu este nevoie de o imaginatie extrem de bogata pentru a realiza gravitatea consecintelor incidentului in cauza. 

In calitate de specialisti in repararea geamurilor auto, noi, la CasaAuto, reparam eficient orice defecte. Parbrizul Dvs va fi lipsit de zgarieturi - lustruire la fata locului!

Acest serviciu duce la o imbunatatire semnificativa a vizibilitatii, a confortului la volan si a sigurantei generale a traficului pe traseu. Un avantaj incontestabil este costul, care este considerabil mai mic in comparatie cu o inlocuire completa a geamurilor.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Pentru ce este lustruirea sticlei?

arrow

Un cadou minunat pentru o masina va fi o lustruire de sticla de inalta calitate. Deoarece dupa lustruire, paharul dvs. capata un aspect nou si creeaza cele mai bune conditii pentru o plimbare confortabila atat dimineata, cat si noaptea.

Ce alte servicii aveti?

arrow
Putem diagnostica intreaga masina, precum si, in plus, puteti trece prin diagnosticarea computerizata a masinii dvs. Vino la serviciul nostru auto, Va vom ajuta cu solutia.

Trebuie sa ma preinregistrez pentru serviciile de service auto?

arrow
Este necesar sa faceti o programare pentru serviciile de service auto in avans, acest lucru se poate face prin telefon sau prin completarea unui formular special pe site-ul nostru.

Pot comanda alte servicii de la tine?

arrow
Da, avem o gama larga de servicii, cel mai adesea la comanda lustruirea farurilor, un utilizator al serviciilor de lustruire auto. De asemenea, puteti cumpara anvelope pentru masina dvs. in magazinul nostru.