Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Tratare anticoroziva in Chisinau

Fiecare automobilul are protectie anticorosiva de la producator. Insa nu trebuie de considerata, ca un singur ”talisman”, care o sa va permita dvs. sa evitati garantat deteriorarea sasiului vehiculului. Asa fel de protectie nu elimina complet riscul coroziunii, ce ar trebuie sa fie pentru dvs. un signal ca, este nevoie de intretinere constanta. Pentru tratamentul anticoroziv al fundului automobilului, este nevoie de echipamente speciale.
Exploatarea indelungata a „calului de fier” va aduce bucurie si placere proprietarului sau, doar cu respectarea stricta a concretelor conditii de ingrijire. Acest lucru se aplica nu numai spalarii periodice a caroseriei masinii, curatarii uscate a cabinei, schimbarilor de ulei etc.,. Dar, de asemenea, in mod direct se refera si la protectia impotriva coroziunii, care este mai usor de prevenit decat de „vindecat”.
Cel mai mult supus proceselor de coroziune:
• sudurii;
• aripile rotilor din spate;
• fundul si pervazul.
In timpul ingrijirii fundului – principalul lucru nu este sa opriti complet procesele de coroziune, ci sa le incetiniti. Avand in vedere gama larga de produse chimice speciale de pe rafturile magazinelor, protejarea metalului de rugina nu este atat de dificila. Sarcina principala este sa faceti totul la timp.
Prin urmare, dupa cumpararea unei masini, trebuie sa verificati imediat calitatea tratamentului anticorosiv. Tineti minte ca, chiar si automobilele scumpe necesita adesea reabilitarea locurilor mentionate de mai sus, deoarece pe izolarea fonica si pe protectia impotriva ruginii – sunt cele mai importante 2 lucruri, care permit producatorilor sa economiseasca. Cu atat mai mult nu se poate nimic de spus despre vehiculele uzate...

Lucrarea consta in mai multe etape: 
In primul rand, masina trebuie spalata bine cu detergenti. Automobilul trebuie ridicat pentru a curata nu numai carosiera, ci si fundul.
Apoi, toate piesele trebuie sa fie uscate bine. Puteti accelera acest proces prin prelucrarea cu aer cald.
Cand dispozitivul se usuca, trebuie verificat defectele. Crapaturile, zgarieturile si urmele detectate trebuie de prelucrat.
Numai dupa aceasta se poate trece la prelucrarea cu substante anticorosive speciale.

In autoservice, aceasta lucrare este efectuata de profesionali. Termenul de exploatare a echipamentului depinde de, cat de bine este prelucrat autovehiculul cu acoperiri anticorosive. Pentru a evita dificultatile in acest proces, este necesar sa din timp sa aflati despre posibilitatea de a utiliza diverse substante.
Produsele lichide cel mai bine este de a aplica cu un pulverizator fara aer. Exista, de asemenea, pistoale speciale. Pentru locuri greu accesibile, exista varfuri flexibile.

Sunteti siguri ca, doriti sa comandati serviciul de prelucrare anticorosiv al fundului automobilului la un pret normal? La dispozitia dvs. este personalul de la CasaAuto!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Are sens sa faci tratament anticoroziv al fundului?

arrow

Daca masina dvs. este situata in regiuni cu conditii climatice ridicate, adica ploaie, zapada, in acest caz trebuie sa urmati cu siguranta procedura, deoarece daca procesul de coroziune a inceput deja, acesta va avea un efect foarte rau asupra intregii masini si va duce in curand la inutilizabilitate.

Ce alte servicii aveti?

arrow
Putem diagnostica intreaga masina, precum si, in plus, puteti trece prin diagnosticarea computerizata a masinii dvs. Vino la serviciul nostru auto, Va vom ajuta cu solutia.

Trebuie sa ma preinregistrez pentru serviciile de service auto?

arrow
Este necesar sa faceti o programare pentru serviciile de service auto in avans, acest lucru se poate face prin telefon sau prin completarea unui formular special pe site-ul nostru.

Pot comanda alte servicii de la tine?

arrow
Da, avem o gama larga de servicii. De asemenea, puteti cumpara anvelope pentru masina dvs. in magazinul nostru.