Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Folie auto in Chișinău!

Ce este lipirea masinii si care este scopul acesteia? In primul rand, este, desigur, o oportunitate de a crea un aspect unic si prezentabil al masinii dvs. si, de asemenea, de a evidentia vehiculul dvs. cu cele mai non-standard solutii de design care va vor face masina recunoscuta si memorabila. In al doilea rand, un aspect la fel de important il reprezinta proprietatile sale suplimentare de protectie impotriva diferitelor tipuri de zgarieturi mici, insecte, diverse aschii si pietris.

Ai nevoie de folie auto?


In functie de obiectivele pe care le urmariti, exista o serie de tipuri diferite de materiale pentru lipirea masinilor cu film. Dintre cele mai populare tipuri de lipire a filmului auto, se pot distinge o serie de acoperiri, cum ar fi: acoperire de vinil, acoperire mata, acoperire poliuretanica, carbon si multe altele. In prezent, unul dintre cele mai populare si populare tipuri de lipire este lipirea masinii cu film de vinil. Datorita pretului relativ scazut al materialului si fiabilitatii in utilizarea pe termen lung, ocupa cu indrazneala una dintre pozitiile de lider pe piata moldoveneasca. Cu toate acestea, la fel de popular si care poseda proprietati de protectie deosebite este un strat de poliuretan, sau in oamenii obisnuiti – un film anti-pietris. Acest tip de lipire auto este cel mai potrivit pentru persoanele care traverseaza adesea suprafete off-road si murdarie, deoarece previne cel mai eficient diferite tipuri de zgarieturi si aschii de contactul frecvent cu nisip, pietricele mici si alte materiale de sol care isi lasa adesea amprenta pe masina ta.

Folie auto la cel mai bun pret in Chisinau!

Daca sunteti interesat de lipirea filmului auto de inalta calitate si profesionala si, in acelasi timp, doriti ca costul serviciului sa fie optim? Bine ati venit la CasaAuto! Mesterii nostri calificati din Chisinau vor fi bucurosi sa intreprinda aplicarea acoperirilor de orice complexitate si, cel mai important, la preturi foarte atractive pe piata! Cu siguranta veti fi multumiti de serviciile serviciului nostru Auto CasaAuto!

 

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Cum va contactez pentru a comanda un serviciu?

arrow

Ne puteti contacta prin numarul de telefon + 37360905555 sau prin contactele listate pe site.

Pentru a comanda, sunati-ne la numarul sau lasati o solicitare pe site

Ce alte servicii aveti?

arrow

Avem o gama completa de servicii pentru toate masinile. In serviciul nostru auto exista posibilitatea de a efectua un diagnostic complet al motorului, precum si de a diagnostica toate dispozitivele si mecanismele si de a completa imediat o cerere de reparatii in serviciul nostru auto