Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 609 05 555 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Instalare senzor nivel de combustibil in Moldova

Datorita instalarii senzorului de nivel de combustibil, este posibila colectarea datelor privind combustibilul uzat si realimentat. Astfel, sunt detectate incalcarile legate de economisirea de combustibil si controlul consumului de combustibil in vehiculele persoanelor fizice si juridice.

De ce este important sa instalati un senzor al nivelului de combustibilului?

Monitorizarea consumului de combustibil poate aduce economii semnificative bugetului dvs. anual. Senzorul este, de asemenea, un instrument pentru verificarea integritatii angajatilor, deoarece previne in mod eficient furtul de combustibil sau realimentarea ilegala. Analiza produselor de ardere ale vehiculelor individuale va permite sa le gestionati mai eficient in timpul calatoriilor de afaceri pe distante lungi.

Astazi, mai ales cand preturile combustibililor cresc in fiecare zi, sarcina cea mai urgenta este monitorizarea consumului de combustibilului. Cea mai ieftina solutie pentru aceasta este instalarea unui dispozitiv GPS direct pe computerul de bord al vehiculului. De obicei, masurarea nivelului de combustibil utilizand senzori de nivel de combustibil incorporati din fabrica nu este total exacta. Desigur, puteti utiliza dispozitive suplimentare, dar acest lucru provoaca interferente mecanice in rezervorul de combustibil.

Inregistrati-va telefonic +373 609 05 555 (non-stop 24/7)

Instalarea senzorilor de nivel de combustibil la CasaAuto

Oferim clientilor nostri instalarea celor mai buni senzori de nivel de combustibil. Acestea functioneaza excelent si sunt disponibile pe piata de mult timp. Dar pana acum, fiabilitatea slaba a masurarii si asamblarea complexa au descurajat multi soferi sa ii includa in oferta. Angajatii CasaAuto sunt constienti de aceasta problema, prin urmare, pentru noi, instalarea senzorilor de nivel de combustibil nu este o fraza goala. Unitatile de inalta calitate sunt usor de instalat, stabile in functiune si accesibile la un pret rezonabil! Contactati centrul nostru de anvelope din Moldova, aici puteti instala senzori de nivel al motorinei, instala si configura sistemul GPS, instala o noua alarma auto si multe alte servicii! Toate serviciile sunt efectuate de specialisti la preturi rezonabile

Montarea anvelopelor

Inregistrati-va telefonic

+373 609 05 555

(non-stop 24/7)