Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Instalarea GPS auto in Moldova

Care este secretul popularitatii unui astfel de serviciu ca instalarea sistemelor de urmarire GPS? Faptul este ca, cu ajutorul acestora, este foarte convenabil sa urmariti locatiile atat ale masinilor private, cat si ale celor de companie. Cu toate acestea, posibilitatile de utilizare eficienta a unui GPS sunt mai numeroase.

Instalarea GPS-ului auto: avantaje

In cazul unui vehicul personal, un rol important il joaca abilitatea de a urmari locatia acestuia atunci cand masina a fost furata, ceea ce creste sansele de a o gasi si a o inapoia proprietarului.

In ceea ce priveste masinile de companie, avantajele configurarii GPS auto pot fi utilizate in doua moduri. In primul rand, pentru a determina, de exemplu, daca angajatii folosesc masina in scopuri personale. In al doilea rand, din motive economice, care pot duce la beneficii financiare tangibile. Monitorizarea si modificarea adecvata a rutelor flotei duce nu numai la economisirea de bani, ci si timp. In plus, constientizarea angajatului ca vehiculul este sub control influenteaza efectiv asupra respectarea acestora a regulilor rutiere.

Apropo, instalarea unui GPS auto va permite sa monitorizati vehiculele in timp real folosind un dispozitiv mic. Datorita dimensiunii compacte, aceste emitatoare pot fi instalate aproape oriunde. Cu toate acestea, in practica, asigurati-va ca dispozitivul este pozitionat in mod rezonabil in habitaclul vehiculului controlat.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani

Instalarea unui GPS la CasaAuto

Din punctul de vedere al unui angajator, sa zicem, proprietarul unei companii cu o flota de vehicule care trebuie sa instaleze un GPS auto pentru a-si monitoriza angajatii, acesta merita de plasat in masina intr-un loc care nu este vizibil soferului. Nu uitati sa evitati punctele sensibile din vehicul care blocheaza semnale GSM si GPS. Acestea includ portbagajul si capota. Cea mai eficienta solutie este instalarea sub un element din plastic sub scaun, sub tapiteria din plastic si piele sau sub un capac airbag.

Credeti ca aveti nevoie sa instalati un GPS auto la un pret accesibil? Daca da, atunci aceasta este concluzia corecta! Noi de la CasaAuto suntem angajati in instalarea GPS auto, instalarea alarmei, instalarea senzorilor de nivel al combustibilului, precum si instalarea senzorilor de presiune a anvelopelor la nivel profesional.

Intrebari frecvente

Ce este un GPS Tracker?

arrow

GPS tracker este un receptor special GPS pentru primirea si transmiterea datelor - pentru a urmari locatia receptorului.

De ce am nevoie de un tracker GPS in masina mea?

arrow

Puteti vedea intotdeauna unde este masina dvs. Si in situatiile in care dai o masina prietenului tau, fata are o astfel de oportunitate de a vedea unde este masina mai mult ca niciodata. Fireste, cel mai important motiv pentru instalarea GPS-ului este daca o masina a fost furata si nu va fi dificil sa o gasiti pentru capturarea acesteia.

Cat dureaza instalarea GPS-ului intr-o masina?

arrow

Nu exista un timp exact de instalare, deoarece exista mai multe moduri de a instala un tracker pentru dvs. Acest proces poate dura de la cateva minute la cateva ore. Totul depinde de cat de mult doriti sa ascundeti trackerul.

Cum de a proteja masina chiar mai bine?

arrow

GPS tracker este o mare oportunitate de a va gasi masina de la furt, dar daca incuietorile dvs. pe masina nu functioneaza, atunci situatia nu va fi corectata prin prinderea catorva hoti. Este necesar sa va limitati masina de la deturnatori cat mai bine posibil, vine la salvare: repararea incuietorilor auto si este de dorit ca ferestrele sa fie ridicate cat mai mult posibil, putem repara ferestrele pentru dvs. pentru a complica situatia pentru hoti.