Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 609 05 555 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Instalarea GPS auto in Moldova

Care este secretul popularitatii unui astfel de serviciu ca instalarea sistemelor de urmarire GPS? Faptul este ca, cu ajutorul acestora, este foarte convenabil sa urmariti locatiile atat ale masinilor private, cat si ale celor de companie. Cu toate acestea, posibilitatile de utilizare eficienta a unui GPS sunt mai numeroase.

Instalarea GPS-ului auto: avantaje

In cazul unui vehicul personal, un rol important il joaca abilitatea de a urmari locatia acestuia atunci cand masina a fost furata, ceea ce creste sansele de a o gasi si a o inapoia proprietarului.

In ceea ce priveste masinile de companie, avantajele configurarii GPS auto pot fi utilizate in doua moduri. In primul rand, pentru a determina, de exemplu, daca angajatii folosesc masina in scopuri personale. In al doilea rand, din motive economice, care pot duce la beneficii financiare tangibile. Monitorizarea si modificarea adecvata a rutelor flotei duce nu numai la economisirea de bani, ci si timp. In plus, constientizarea angajatului ca vehiculul este sub control influenteaza efectiv asupra respectarea acestora a regulilor rutiere.

Apropo, instalarea unui GPS auto va permite sa monitorizati vehiculele in timp real folosind un dispozitiv mic. Datorita dimensiunii compacte, aceste emitatoare pot fi instalate aproape oriunde. Cu toate acestea, in practica, asigurati-va ca dispozitivul este pozitionat in mod rezonabil in habitaclul vehiculului controlat.

Inregistrati-va telefonic +373 609 05 555 (non-stop 24/7)

Instalarea unui GPS la CasaAuto

Din punctul de vedere al unui angajator, sa zicem, proprietarul unei companii cu o flota de vehicule care trebuie sa instaleze un GPS auto pentru a-si monitoriza angajatii, acesta merita de plasat in masina intr-un loc care nu este vizibil soferului. Nu uitati sa evitati punctele sensibile din vehicul care blocheaza semnale GSM si GPS. Acestea includ portbagajul si capota. Cea mai eficienta solutie este instalarea sub un element din plastic sub scaun, sub tapiteria din plastic si piele sau sub un capac airbag.

Credeti ca aveti nevoie sa instalati un GPS auto la un pret accesibil? Daca da, atunci aceasta este concluzia corecta! Noi de la CasaAuto suntem angajati in instalarea GPS auto, instalarea alarmei, instalarea senzorilor de nivel al combustibilului, precum si instalarea senzorilor de presiune a anvelopelor la nivel profesional.

Montarea anvelopelor

Inregistrati-va telefonic

+373 609 05 555

(non-stop 24/7)