Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Montaj senzori parcare la pret mic

Senzorii de parcare – sunt o parte foarte utila a echipamentului unui autovehicul. Datorita lor, puteti evita deteriorarea automobilului dvs. si, mai presus de toate, a altcuiva.

Instalarea senzorilor de parcare in Chisinau

Oamenii prefera, de asemenea, serviciul de instalare a senzorilor de parcare in Chisinau, deoarece aceste dispozitive sunt relativ accesibile.

Sarcina senzorilor de parcare este de a avertiza soferul ca in spatele, dreapta, stanga sau in centrul masinii se afla ceva si ca este periculos sa se apropie de acest lucru. Un ecran mic indica distanta pana la obiectul periculos si arata pe ce parte se afla. Datorita acestui fapt, dupa reglarea senzorilor de parcare, nu va exista nici o confruntare a barei de protectie auto cu peretii cladirilor la parcare, cu partea din spate in parcarea subterana, autovehiculul nu va demola un stalp de beton sau alt element al arhitecturii urbane.

Desi modelele, cu siguranta, bune de la producatori dovediti, care au trecut teste calitative, nu provoaca indoieli cu privire la eficacitatea lor, insa ii de dorit sa nu aveti incredere nelimitata in senzorii mereu. Nimic nu poate inlocui bunul simt al soferului, experienta si intelegerea modului de a parca in marsarier intr-un spatiu ingust. Chiar si intr-o situatie in care masina este echipata cu senzori de parcare, merita sa mentineti o distanta suficienta fata de peretele la care automobilul s-a oprit.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani

Inlocuirea senzorilor de parcare in CasaAuto

Asamblarea de sine statator a senzorilor si inlocuirea senzorului de parcare cu ultrasunet este intotdeauna asociata cu risc de comiterea anumitei greseli. Acesta este un proces care necesita nu numai cunostinte si experienta, ci si o precizie foarte buna. Incredintati instalarea senzorilor de parcare cu ultrasunet, la cel mai bun pret in Chisinau, specialistilor de la CasaAuto!

Intrebari frecvente

De ce sa instalati senzori de parcare?

arrow

Timpul trece, tehnologiile se dezvolta, cu toate acestea, noile tehnologii vin la noi foarte repede la preturi accesibile. Daca mai devreme erau aproximativ 200 de familii pentru 1000 de masini, acum exista o masina prin fiecare familie si uneori doua, ceea ce duce la aglomerarea parcarilor noastre si uneori doriti sa luati un loc in care intelegeti ca va veti potrivi, dar din cauza lipsei de experienta la volan sau a altor conditii nu o faceti. Senzorii de parcare rezolva o multime de probleme, precum si eliminarea punctelor oarbe, reducerea sanselor de zgariere a masinii etc.

Cat dureaza instalarea senzorilor de parcare?

arrow

Timpul aproximativ de instalare este de 4-10 ore, totul depinde de modelul selectat si de modelul de masina.

Este posibil sa pictati senzorii in culoarea caroseriei?

arrow

Functionarea senzorilor in timpul vopsirii nu se va schimba in niciun fel, dar vom putea alege culoarea pentru corpul care este cel mai potrivit pentru dvs