Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

lucrari suduri in Chisinau

Serviciile de sudare a agentiei CasaAuto sunt de inalta calitate datorita calificarii excelente a specialistilor. Acest fapt ne-a permis sa castigam increderea clientilor din majoritatea judetelor din tara. Unul din scopurile primordiale ale companiei este constientizarea angajatilor ca lucrari sudare de inalta calitate a otelului inoxidabil sau a fontei determina siguranta tuturor structurilor si dispozitivelor conectate. Acest lucru este important in mare parte pentru persoanele care le folosesc.

Un serviciu de lucrari suduri prestat excelent este o garantie a lipsei de risc si a unei operatiuni cu adevarat confortabile. Natura serviciilor descrise depinde de multi factori. Aici se poate include: 

  • cantitatea si intensitatea energiei furnizate, 

  • tipul materialelor de sudat, 

  • materialul din care este realizat electrodul sau fluxul de sudare,

  • proiectarea si geometria conexiunii,

  • relatia dintre elementele mentionate anterior.

Lucrari de sudare cu CasaAuto la pret avantajos !

Compania CasaAuto garanteaza - costul sudarii este accesibil oricui! Noi am reusit sa va demonstram ca avem cunostinte de specialitate. Sudarea la rece a metalului se realizeaza in conformitate cu regulile si standardele care determina recomandarile pentru specialist, dar si persoana care controleaza calitatea.

Echipa noastra este formata de angajati competenti care se concentreaza in primul rand pe acuratete si atentie. Ei sunt cea mai mare valoare a agentiei noastre. De aceea, avem grija de dezvoltarea lor incontinuu, astfel incat munca lor sa aduca din ce in ce mai multe beneficii clientilor nostri - dar si intregii organizatii. Asiguram servicii de sudor in conformitate cu documentatia incredintata sau intocmita de noi, atat din materiale proprii cat si din materialele din partea clientilor. Avem instrumente profesionale pentru a crea procese de lucru complexe.

Intelegem foarte bine ca succesul este capacitatea de a selecta solutii individuale pentru nevoile clientilor! Asta si facem in fiecare ora.

Va invitam sa va familiarizati cu gama larga de servicii de lucrari suduri oferite de echipa noastra. Toate procesele sunt realizate in conformitate cu cele mai noi tehnologii, folosind cele mai moderne echipamente si cele mai bune materiale disponibile pe piata. Oferim lucrari de sudare structurilor metalice si, in special, al aluminiului.

Aluminiul si aliajele sale au multe avantaje ca materiale de constructie: sunt usoare, au rezistenta ridicata si destul de buna la coroziune, sunt usoare de modelat. Acest metal este excelent pentru lucrari sudare si poate fi facut printr-o varietate de metode, dar cele mai comune sunt cele de tip TIG si MIG. La sudarea aluminiului, o atentie deosebita trebuie acordata reactiei metalului cu oxigenul si oxidului format rapid de acesta, care poate provoca diverse defecte in timpul lucrului. Mai intai, oxidul este indepartat de pe suprafetele lipite si apoi procesul se finiseaza.

Angajatii instruiti, precum si echipamentele moderne, locurile de munca suplinite, garanteaza durabilitatea reala a serviciilor de sudare si a elementelor conectate. Pana in prezent, am finalizat deja multe comenzi a lucrari de sudare de orice complexitate. Au fost facute atat pentru consumatorii individuali, cat si pentru intreprinderile mari. Numarul in continua crestere de comenzi si servicii efectuate pentru sudarea aluminiului este dovada competentei, responsabilitatii si orientarii noastre sociale.

Va invitam sa faceti cunostinta cu lista de preturi pentru serviciile de lucrari sudare in Chisinau. Ne vedem in curand!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Ce tipuri de lucrari de sudura folosim?

arrow

Arc Electric-asigura conectarea pieselor prin incalzire, a carei sursa este un arc electric.
Argon-arc-Similar cu arcul electric, foloseste doar o perdea de protectie suplimentara de gaz inert.
Contactul este o tehnologie unica de topire a metalului intr-o stare plastica, cu o deformare mecanica suplimentara a pieselor.
Gaz-consta in topirea marginilor pieselor care trebuie sudate si introducerea materialului de plantare in baia lichida.
Plasma este o metoda pentru cele mai refractare Metale, a caror temperatura atinge 30.000 de grade.
Laserul este una dintre cele mai eficiente modalitati de conectare a pieselor metalice.

Ce alte servicii aveti?

arrow
Avem o gama completa de servicii pentru toate masinile. In serviciul nostru auto exista posibilitatea de a efectua un diagnostic complet al motorului, precum si de a diagnostica toate dispozitivele si mecanismele si de a completa imediat o cerere de reparatii in serviciul nostru auto

Cum va contactez pentru a comanda un serviciu?

arrow
Ne puteti contacta prin numarul de telefon + 37360905555 sau prin contactele listate pe site.

Pentru a comanda, sunati-ne la numarul sau lasati o solicitare pe site