Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Repararea parbrizului si indepartarea fisurilor

Fiecare sofer cunoaste sunetul unei pietricele mici aruncate in masina ca dintr-o prastie. Lovind parbrizul, aceasta poate lasa o crapatura sau o panza intreaga de crapaturi.

Inlocuirea sau repararea parbrizului masinii?

Desigur, treaba mereu duce la repararea sticlei ciobite sau inlocuirea celei sparte cu una noua. Insa nu mereu. Micile fisuri si aschiile pot fi reparate alegand cel mai bun serviciu de reparare a parbrizului de la CasaAuto!

Proprietarii de masini nu stiu uneori ca parbrizul este supus la multe suprasarcini si daune mecanice. O masina care se misca rapid in fata noastra arunca adesea in urma o duzina de pietre mici. Fiecare dintre ele isi maresc viteza, ceea ce poate provoca daune ireparabile farurilor. Dupa aceea, repararea parbrizului auto devine obligatorie.

Da, reparatie parbiz la un pret normal duce la economisiri semnificative si, de asemenea, la o imbunatatire a aspectului parbrizului masinii. Comanda-ti de la noi! Repararea parbrizului va fi efectuata cu succes. Centrul de anvelope din Chisinau ofera numeroase servicii la preturi mici, la noi puteti incarca conditionerulschimba cauciucurirepara anvelope taiate si multe altele. Avem grija de siguranta rutiera si dorim ca fiecare automobilist sa se simta increzator!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani

Reparatie parbiz la CasaAuto

Daca sticla este puternic zgariata, atunci aceasta nu poate fi reparata si trebuie inlocuita imediat. Cu toate acestea, multi oameni nu realizeaza ca fisurile parbrizului pot fi, de asemenea, eliminate cu succes. Dar numai daca sunt relativ mici.

Repararea parbrizului pe cont propriu nu merita - este mult mai oportun sa aveti incredere in profesionisti! Sticla poate fi restaurata numai daca nu este sparta.

Reparatie fisura parbriz este usor de efectuat si nu lasa urme. Pentru aceasta, rasina este cel mai des utilizata, iar rezistenta reparatiei este de 90-95%. Aceasta este o metoda 100% sigura si eficienta, ale carei rezultate sunt adesea invizibile pentru ochi. Angajatii nostri repara si fisurile lineare. Cu toate acestea, in acest caz, lungimea lor nu trebuie sa depaseasca 30 cm. Astfel, nu fiecare fisura necesitata inlocuirea parbrizului auto, ceea ce este destul de scump.

Intrebari frecvente

Este posibil sa opriti o fisura pe parbriz?

arrow

Da, si chiar necesar daca doriti sa economisiti bani pentru restaurarea sticlei. Trebuie doar sa sigilati locul cu banda pentru a impiedica continuarea acestuia, dar nu in conditii de + 30 grade, deoarece banda se va topi - va curge in splinter si reparatia va fi imposibila.

In ce cazuri poate fi restabilita sticla?

arrow

1.Daca sticla s-a format intr-o panza care ocupa mai mult de 30% din sticla, este necesara o inlocuire
2. Daca fisura a ajuns la marginea geamului, reparatia nu este posibila
3. Daca diametrul gaurii este mai mare de 3 cm-repararea nu este posibila

Cum poate fi prevenita o fisura pe sticla?

arrow

Ponderea principala de fisuri care apar pe parbriz nu este atent sau in curand de reactie a soferului de accidente rutiere:, o pasare obisnuita, o piatra care ajunge aproape instantaneu creeaza o fisura la o viteza de 40 km/h. Dar noaptea este foarte dificil de a urmari ceva cu bietul drum vizibilitatea pe unele masini, pot exista mai multe motive pentru acest lucru: Saraci faruri reglaj, faruri lustruire sau faruri de nuantare.