Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Prelucrarea fundului unei mașini cu sablare

Cum se curata caroseria fara a o zgaria sau deteriora in vreun fel? Cel mai eficient si mai sigur mod de a face acest lucru este sa va sablati vehiculul. 

Caroseria masinii este ca un invelis - protejeaza interiorul vehiculului, precum si pasagerii care calatoresc cu acesta, de ploaie si de alte conditii meteorologice nefavorabile. Acest element indeplineste, de asemenea, o functie estetica, definind stilul vehiculului. Cel mai adesea este fabricat din tabla de otel, mai rar din aliaje de aluminiu si plastic. Se folosesc prese hidraulice speciale pentru a-i da forma dorita. Partile individuale sunt atasate de corp prin diferite tipuri de articulatii.

Din cauza expunerii directe la factori externi daunatori, aceasta componenta este extrem de vulnerabila la deteriorare. Aceasta include atat daunele mecanice, cat si deteriorarile cauzate de intemperii. Cele mai frecvente probleme includ:

  • adanciturile;
  • coroziunea;
  • patarea vopselei;
  • deteriorarea unui element atat de important precum bara de protectie.

Ce ar trebui sa faceti daca vedeti astfel de daune la caroseria calului Dvs de fier? Sablarea vehiculului - o metoda testata in timp - va va ajuta.

In cazul in care se descopera oricare dintre defectele de mai sus, merita sa luati in considerare contactarea unui atelier de reparatii de caroserie corespunzator. Va invitam sa veniti la CasaAuto pentru acest lucru. Aici diagnosticam amanuntit diferitele sisteme ale vehiculului si luam masurile potrivite pentru a repara daunele. Angajatii nostri au cunostintele, experienta si echipamentul necesar. Datorita acestora, curata eficient si in siguranta caroseria si alte elemente - de exemplu, rotile.

Suntem incantati sa va oferim sablarea vehiculului Dvs la un pret accesibil.  Este cel mai bun mod de a elimina orice murdarie inutila inainte de a incepe lucrarile de reparatii. Putem curata caroseria fara a o deteriora - cu abrazivul potrivit, presiunea de lucru potrivita si, cel mai important, cu mana priceputa a unui sablator experimentat de la atelierul de reparatii auto. Prietenul Dvs pe patru roti va fi in deplina siguranta - nu va indoiti de asta nici un minut!

Dupa acest proces, tabla este foarte vulnerabila la coroziune si trebuie protejata impotriva acesteia cat mai curand posibil. In plus, oferim servicii complete de reparare a caroseriei.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Care este scopul sablarii unei masini?

arrow

Masina devine sub influenta coroziunii si murdariei in fiecare zi, sablarea este cea mai buna solutie pentru indepartarea focarelor de coroziune si murdarie, pentru vopsirea ulterioara a masinii.

Ce alte servicii aveti?

arrow
Putem diagnostica intreaga masina, precum si, in plus, puteti trece prin diagnosticarea computerizata a masinii dvs. Vino la serviciul nostru auto, Va vom ajuta cu solutia.

Trebuie sa ma preinregistrez pentru serviciile de service auto?

arrow
Este necesar sa faceti o programare pentru serviciile de service auto in avans, acest lucru se poate face prin telefon sau prin completarea unui formular special pe site-ul nostru.

Pot comanda alte servicii de la tine?

arrow
Da, avem o gama larga de servicii. De asemenea, puteti cumpara anvelope pentru masina dvs. in magazinul nostru.