Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Sablare jante cu nisip in Chishinau

Jantele din aluminiu sau otel sunt o alegere frecventa pentru soferi pe timp de iarna. Acestea ofera o protectie foarte buna impotriva murdariei, a sarii, a zapezii si a murdariei de pe drumuri pe timp de iarna. Problema este ca, dupa cateva sezoane, jantele devin ruginite din toate punctele de vedere. Acoperirea cu capace de butuci este doar jumatate din batalie. Acesta este motivul pentru care va prezentam cel mai bun mod de a combate rugina - sablarea jantelor.

Jantele din otel sunt foarte robuste si rezistente la deteriorari mecanice. Daca se lovesc de o bordura, nu se sparg, ci se deformeaza. Din pacate, chiar si cele mai atent vopsite jante de otel se corodeaza in timp - sablarea va ajuta! Acest fenomen este rezultatul abraziunii vopselei din cauza conditiilor de drum, a deteriorarilor mecanice etc. O pata ruginita cu siguranta nu arata bine pe o janta de otel - dimpotriva! Acest lucru ii reduce si mai mult valoarea estetica. 

Cum puteti depasi aceasta neplacere? De cele mai multe ori, soferii decid sa inlature rugina manual, deoarece indraznesc sa sableze jantele - costul problemei va fi pe placul cetateanului mediu din Moldova.

Pentru a pregati pentru vopsirea jantelor, elementul trebuie curatat de reziduurile de lac si de urmele de coroziune. Desi puteti indeparta murdaria prin spalarea jantei de otel cu substante chimice si o perie, nu este posibil sa pregatiti bine suprafata in acest mod.

Solutia ar putea fi slefuirea componentei din otel cu smirghel, dar aceasta este o sarcina care necesita mult timp. O alternativa este sablarea.

Cel mai mare avantaj al sablarii jantelor este capacitatea de a ajunge in fiecare coltisor. Acest lucru este deosebit de important in cazul jantelor cu mai multe spite, cu multe spatii si cavitati. Abrazivul fin patrunde cu usurinta peste tot, curatand suprafata in cel mai bun mod posibil.

Nu in ultimul rand, sablarea la presiune inalta nu numai ca indeparteaza coroziunea, ci si lacurile vechi, astfel incat veti obtine o suprafata sterila pentru vopsire.

Sablarea rotilor in Chisinau este o activitate care implica utilizarea unui nisip special care este expulzat la presiune inalta prin duza unui pistol compresor si loveste suprafata jantelor rotilor. Atunci cand granulele de nisip ating suprafata de otel, ele rup stratul de vopsea existent si indeparteaza rugina. Scopul sablarii este de a indeparta rugina si vopseaua, pregatindu-l astfel pentru revopsire. Toate acestea si multe altele sunt disponibile la CasaAuto – specialistii din atelier vor fi bucurosi sa deserveasca clientul.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Care este scopul discurilor de sablare?

arrow

Pe langa tratarea intregii masini, rotile au nevoie si de curatare, astfel incat acestea se incadreaza cel mai adesea sub poluare. Prelucrarea va permite sa eliminati coroziunea, depozitele de carbon, acoperirile vechi de vopsea si contaminantii cei mai complexi, oferind discului un aspect nou.

Ce alte servicii aveti?

arrow
Putem diagnostica intreaga masina, precum si, in plus, puteti trece prin diagnosticarea computerizata a masinii dvs. Vino la serviciul nostru auto, Va vom ajuta cu solutia.

Trebuie sa ma preinregistrez pentru serviciile de service auto?

arrow
Este necesar sa faceti o programare pentru serviciile de service auto in avans, acest lucru se poate face prin telefon sau prin completarea unui formular special pe site-ul nostru.

Pot comanda alte servicii de la tine?

arrow
Da, avem o gama larga de servicii. De asemenea, puteti cumpara anvelope pentru masina dvs. in magazinul nostru.