Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Сhip tuning a motorului în Chișinău!

Majoritatea proprietarilor de masini nu stiu ca exista multe oportunitati ascunse de a-si moderniza vehiculul nu numai extern, ci si ceea ce este ascuns sub capota masinii, imbunatatind in acelasi timp semnificativ caracteristicile sale de baza. Astazi vom vorbi despre una dintre optiunile atat de importante precum reglarea cipurilor motorului masinii.


Profesionala reglare a cipurilor auto.


Ce este reglarea cipurilor? Aceasta este in primul rand optimizarea consumului de combustibil si, de asemenea, o crestere semnificativa a puterii motorului dvs. datorita reprogramarii unitatii de control a cutiei de viteze, precum si a unitatii de control a motorului. Optiunea de reglare a cipurilor se face atat pe motoare pe benzina, cat si pe motorina.

Resursele motorului sunt optimizate datorita reconfigurarii globale a unei mari parti a parametrilor motorului responsabili de alimentarea cu combustibil a Cilindrilor, limitarile cuplului, precum si reglarea presiunii de impuls si a supapelor de acceleratie.

Trebuie remarcat faptul ca reglarea cipurilor nu numai ca va oferi siguranta si manevrabilitate masinii dvs., dar va recupera si costul acesteia in procesul de utilizare a vehiculului datorita redistribuirii competente si minimizarii consumului de combustibil.

Daca doriti o reglare de inalta calitate si profesionala a cipurilor in Chisinau si ca pretul lucrarii este optim? Bine ati venit la CasaAuto! Serviciul nostru dispune de toate echipamentele profesionale necesare care va permit sa efectuati rapid si eficient reglarea cipurilor motorului masinii. Specialistii nostri vor fi bucurosi sa va ofere servicii profesionale si complete ale masinii dvs.

 

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Ce alte servicii aveti?

arrow

Avem o gama completa de servicii pentru toate masinile. In serviciul nostru auto exista posibilitatea de a efectua un diagnostic complet al motorului, precum si de a diagnostica toate dispozitivele si mecanismele si de a completa imediat o cerere de reparatii in serviciul nostru auto

Cum va contactez pentru a comanda un serviciu?

arrow

Ne puteti contacta prin numarul de telefon + 37360905555 sau prin contactele listate pe site.

Pentru a comanda, sunati-ne la numarul sau lasati o solicitare pe site