Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Reparatii covorase auto in Chisinau

Confortul – este considerat cel mai important component a fiecarei calatorii. Se intampla atunci cand chiar si cea mai lunga calatorie se dovedeste a fi usoara si fara stres. Dar acest lucru se intampla numai daca se respecta toate conditiile pentru conducerea confortabila.

Oare va-ti dat de seama ce asigura confortul in masina In sezonul cald de vara, acesta este cu siguranta un aer conditionat. Si in timpul iernii reci – un incalzitor. Dar exista un atribut care are un efect pozitiv in orice vreme, indiferent de sezon. Merge vorba despre covoare auto – in cazul unor probleme cu ele, nu ezitati si grabiti-va cu repararea lor. Nu exista nici urma de indoiala este placut de a fi in salonul vehicul-ui si sa fiti absolut confident in curatenia acestuia. Daca este necesar, apa tulbure sau praful este usor de indepartat de pe covor. Dar, intr-o zi, acest accesoriu va avea un aspect foarte urat din mai multe motive.

Notam, ca procurarea “calului de fier” implica prezenta obligatorie a unui intreg set de covorase. Acestea protejeaza locul de sub picioarele soferului de murdarie si umiditate. La urma urmei, cadrul masinii ar trebui sa fie intr-o stare perfecta. Si daca se uda periodic, atunci in timp nu puteti evita ruginirea podelei. Si bineinteles fara ca sa mentionam, zapada si gunoiul provoaca neplaceri, pe langa faptul ca fac calatoria nesigura. Cu timpul, va aparea mucegai, care este extrem de dificil sa-l curatati din cabina. De aceea, repararea covoraselor intr-o masina este atat de importanta.

Cel mai vulnerabil in acest caz loc este pe covorasul din fata – zona unde de obicei se afla calcaiele. Soferii sunt nevoitii cu picioarele sa se fixeze pe el, in acelasi timp cand se efectueaza actiuni cu pedalele. Daca merge vorba despre uzarea cu timpul, atunci in primul rand accesoriul frontal sufera. La urma urmei, acolo picioarele noastre afecteaza cel mai activ pedalele.

Tocurile – sunt jumatate din problema. Uneori covorasele auto se rod pana la gauri – atunci este necesar de o reparatie insotita de efortul unui profesionist. Deoarece functionarea ulterioara a vehiculului intr-o astfel de stare nu este posibila.

Oferim tuturor doritorilor sa restaureze mini-covoarele auto la un pret rezonabili. Oricum, este mai ieftin decat sa cumparati altele noi. Doar angajatii calificati care isi cunosc meseria lucreaza cu noi. Datorita muncii lor, nu vor mai ramane cusaturi dupa finalizarea intregului proces – covorasul va arata ca si cum tocmai a iesit in vanzare direct de la uzina!

CasaAuto este angajata in repararea covoraselor auto din cauciuc la un nivel profesional inalt. Se utilizeaza materiale rezistente la uzura si echipamente moderne. Informatii mai detaliate va vor fi furnizate de catre managerul companiei noastre.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Ce este mai bine sa cumparati sau sa reparati covorasele?

arrow

Practica arata ca covorasele de conducere se uzeaza cel mai rapid, devenind acoperite cu fisuri sau prin perforari. Desigur, nu este ieftin sa schimbati intregul set din fabrica din cauza unui covor, deci va fi cel mai profitabil sa fixati doar un covor de zgarieturi si gauri.

Ce altceva poate fi restaurat in serviciul dvs. auto?

arrow

In serviciul nostru auto puteti restaura si interiorul masinii la cele mai bune preturi.

Ce alte servicii aveti?

arrow
Avem o gama completa de servicii pentru toate masinile. In serviciul nostru auto exista posibilitatea de a efectua un diagnostic complet al motorului, precum si de a diagnostica toate dispozitivele si mecanismele si de a completa imediat o cerere de reparatii in serviciul nostru auto

Cum va contactez pentru a comanda un serviciu?

arrow
Ne puteti contacta prin numarul de telefon + 37360905555 sau prin contactele listate pe site.

Pentru a comanda, sunati-ne la numarul sau lasati o solicitare pe site