Livrarea un set de anvelope pe toata Moldova - Gratuit

Intra in cont
Ru
Casauto
+373 609 05 555 Magazin online
Program de lucru::

c 9:00 - 18:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

+373 602 44 449 Service auto
Program de lucru::

c 9:00 - 20:00 (Luni - Vineri)

Email:

sales@casauto.md

Sudare plastic auto

Sudarea plasticului pentru automobile devine un serviciu foarte popular in Moldova si in intreaga lume. Motivul pentru aceasta este numarul tot mai mare de elemente din plastic din masini. Plasticul nu este doar pentru bare de protectie, rezervoare sau carcase de faruri. Din ce in ce mai des, acest material este utilizat pentru parti ale caroseriei, diverse suporturi de montare si chiar componente care sunt supuse unor tensiuni foarte mari. Partile unui sistem de racire (inclusiv imbinarile radiatorului, de exemplu) sunt adesea supuse la presiuni ridicate. Acesta este motivul pentru care comenzile pentru sudarea plasticului cu un uscator de par nu ar trebui sa fie o surpriza.

Toate cele de mai sus contribuie, fara indoiala, la reducerea greutatii ”cailor de fier” si la cresterea proportiei de materiale usor de reciclat. De asemenea, probabil ca reduce costurile de productie. Cu toate acestea, din punctul de vedere al unui pasionat de automobile, exista un dezavantaj. Chiar si cea mai mica lovitura in compartimentul motorului poate avea consecinte neplacute. Mai intai auziti trosnituri si pocnituri puternice, apoi bucati de plastic cad pe trotuar - sudarea cu ultrasunete poate ajuta.

La prima vedere, oamenii observa de obicei o bara de protectie sparta dupa o coliziune. Dar, daca ridicati capota, veti vedea ca pana si mici deplasari ale componentelor foarte bine stranse de dedesubt cauzeaza probleme serioase. Prin urmare, aproape fiecare reparatie dupa un accident sau o coliziune incepe cu determinarea pieselor care trebuie duse la un atelier specializat in reparatii de plastic pentru lipire. Sudarea plasticului cu fier de lipit disponibila acolo este o metoda acceptabila.

Prin urmare, sa nu ne zgarcim si sa mergem direct la un atelier care sudeaza piese din plastic. Incercarea de a rezolva problema de unul singur poate creste costurile sau chiar poate face imposibile reparatiile profesionale mai tarziu!

Sudare plastic auto - cum se face?

Pentru informare, lucrarile de sudura pe materiale plastice sunt similare cu cele pe metale. Aceasta se reduce la topirea celor doua parti ale materialului si la imbinarea lor cu ajutorul unei substante lichide cu o compozitie chimica cat mai asemanatoare. Rezultatul este ca, odata racita, imbinarea are aceleasi proprietati ca si elementele care se imbina: flexibilitate, coeficient de dilatare termica etc., ceea ce garanteaza durabilitatea.

Conditia prealabila de baza pentru o sudare plastica eficienta este alegerea corecta a materialului ”electrodului” ce umple fisura si a temperaturii de sudare.

Elementele din plastic au o ”memorie de forma” speciala care poate fi utilizata de specialisti (de exemplu, prin incalzirea corespunzatoare). Dar nu functioneaza atunci cand materialul este deja deteriorat din punct de vedere structural.

Aproape toate piesele din plastic pot fi reparate la un atelier auto, desi nu toate sunt la fel de usoare. Uneori, alegerea materialului potrivit si a temperaturii de sudare potrivite necesita timp, deoarece (mai ales in absenta marcajelor pe material) se face prin incercari si erori. Si, din moment ce se produc din ce in ce mai multe materiale plastice diferite (multe dintre ele deja reciclate), este dificil. Noi, la CasaAuto, oferim sudura de plastic la un pret accesibil.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Intrebari frecvente

Pentru ce este sudarea din plastic?

arrow

Sudarea din Plastic ajuta la rezolvarea multor probleme estetice ale masinii intr-un mod ieftin. De exemplu, luati repararea barei de protectie, sudarea din plastic se va indeparta prin fisuri si va restabili starea initiala dupa o perioada mica de timp.

Ce alte servicii aveti?

arrow
Putem diagnostica intreaga masina, precum si, in plus, puteti trece prin diagnosticarea computerizata a masinii dvs. Vino la serviciul nostru auto, Va vom ajuta cu solutia.

Trebuie sa ma preinregistrez pentru serviciile de service auto?

arrow
Este necesar sa faceti o programare pentru serviciile de service auto in avans, acest lucru se poate face prin telefon sau prin completarea unui formular special pe site-ul nostru.

Pot comanda alte servicii de la tine?

arrow
Da, avem o gama larga de servicii. De asemenea, puteti cumpara anvelope pentru masina dvs. in magazinul nostru.